Open dag Biljartclub Buitenpost · Foto('s): 
zaterdag
08
februari

Open dag Biljartclub Buitenpost

dinsdag 28 januari 2020
Locatie: Buitenpost
Begin datum: zaterdag 08 februari 2020 00:00

Biljartvereniging Buitenpost en omstreken opent, in navolging van de goed bezochte open dag van vorig jaar, op zaterdag 8 februari de deuren van de biljartzaal weer om belangstellenden te ontvangen.

De bloeiende vereniging heeft op dit moment 78 leden, die zich elke week een morgen en een middag aan het spel wagen. Om het voor iedereen zo aantrekkelijk mogelijk te maken worden de leden overdag ingedeeld in groepen die ongeveer hetzelfde aantal punten (caramboles) kunnen maken. ’s Avonds en in de weekeinden kan er ook altijd gespeeld worden; gewoon voor de gezelligheid of om het spel beter te leren beheersen.

Naast het actief bezig zijn, is het onderlinge contact een belangrijke factor en de kans op vereenzamen neemt af. Eenzaamheid komt op alle leeftijden voor, maar het percentage eenzame mensen neemt wel toe met de leeftijd. Vooral in de groepen van mensen die minder of geen ervaring hebben is er nog enige ruimte om mee te doen.

Mocht uw belangstelling gewekt zijn, kom dan gerust eens kijken en een balletje stoten (materialen om te spelen zijn aanwezig). De biljartzaal (adres: Herbranda 1, Buitenpost) is tijdens deze open dag geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Een aantal leden en bestuursleden zullen u graag verwelkomen.

  

Vandaag op de radio

 • 00:00 - 18:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
 • 18:00 - 19:00
  Goed gestemd
  Geestelijk kinderprogramma.
 • 19:00 - 21:00
  Leafde foar muzyk
  Klaske neemt je mee in haar liefde voor muziek, met de mooiste muziek door haar uitgekozen.
 • 21:00 - 23:00
  De Smachtwacht
 • 23:00 - 00:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
© 1989 - 2020 RTVNOF · · Regio · Historie · Sport · Ondernemend · Agenda · Uitzending gemist · Contact · Privacy Statement RTV NOF · Reclame · Disclaimer · Organisatie · RTV Kanaal30 Geschiedenis · Donateurs · Vrijwilliger worden?