Open Dag !mpulse Kollum ‘leuke reis door hele school’ · Foto('s): !mpulse Kollum
  !mpulse Kollum
donderdag
30
januari

Open Dag !mpulse Kollum ‘leuke reis door hele school’

vrijdag 17 januari 2020
Locatie: Kollum
Begin datum: donderdag 30 januari 2020 00:00

Piter Jelles !mpulse Kollum houdt binnenkort haar jaarlijkse Open Dag. Toekomstige brugklassers en hun ouders/verzorgers zijn donderdag 30 januari van harte welkom om de sfeer op de school te proeven en te beleven en kennis te maken met het gehele eigentijdse onderwijspakket.

De Open Dag bij !mpulse Kollum, onderdeel van scholengemeenschap Piter Jelles, is bedoeld voor basisschoolleerlingen van (met name) groep 8 en groep 7. Ouders/verzorgers, broers en zussen, opa’s en oma’s, meesters en juffen; ze mogen ook allemaal mee naar de Campus Kollum, het hagelnieuwe onderkomen van !mpulse Kollum. De Open Dag duurt van 18.30 tot 21.00 uur. Het is mogelijk om op elk moment de school binnen te stappen. Maar kom niet pas om kwart voor negen, is het devies. ,,Dan is er niet genoeg tijd om een goed beeld van het reilen en zeilen te krijgen…”

Tijdens de Open Dag worden bezoekers na de ontvangst in de hal van de Campus in groepjes rondgeleid door leerlingen van !mpulse Kollum. Alle onderdelen die !mpulse Kollum aanbiedt, komen tijdens de tour aan bod. ,,Het wordt een leuke en actieve reis door de hele school, waarbij van alles te doen is.” Zo kunnen er kleine lesjes worden gevolgd, proefjes en opdrachtjes worden gedaan en zijn er ook sportieve activiteiten. Uiteraard wordt er ook de nodige info verschaft. Alle medewerkers zijn aanwezig en talrijke leerlingen helpen eveneens mee. ,,De kids zijn de ervaringsdeskundigen en échte ambassadeurs van de school. Ze vinden het altijd heel leuk om te assisteren bij de Open Dag.”

Piter Jelles !mpulse Kollum staat voor kwalitatief goed, gepersonaliseerd en eigentijds onderwijs in een prettig pedagogisch klimaat. De school voor mavo (vmbo-tl), havo en vwo vindt het van groot belang dat er goed wordt nagedacht over de vraag hoe er met elkaar wordt omgegaan. Daarnaast daagt de school élke leerling uit om zich persoonlijk te ontwikkelen, te werken aan zijn of haar talenten en op sociaal en maatschappelijk vlak het beste uit zichzelf te halen. Dat gebeurt in een veilige omgeving met een fijne sfeer. Volgens !mpulse Kollum speelt dit aspect een essentiële rol. ,,Wanneer een leerling zich prettig voelt, heeft dat positieve gevolgen voor de prestaties.”

Met de nieuwe huisvesting in de Campus, die bij aanvang van het huidige cursusjaar in gebruik werd genomen, heeft !mpulse Kollum volop ruimte en geweldige faciliteiten om goed onderwijs te bieden. ,,We zijn heel erg blij met het gebouw dat een enorme meerwaarde heeft. Het is onvoorstelbaar hoeveel mogelijkheden dit prachtige complex biedt. Iedereen voelt zich er ook helemaal thuis.”

Bij de Open Dag – aanmelding is niet nodig – wil !mpulse Kollum de bezoekers deelgenoot maken van de uitstekend geoutilleerde en fijne setting waarin onderwijs wordt gegeven. Na afloop is er onder het genot van een kop koffie of thee alle ruimte voor specifieke vragen aan het team of leerlingen. ,,Persoonlijke aandacht en maatwerk zijn belangrijk. We willen graag een realistisch beeld geven wat hier gebeurt. En dat zijn hele mooie dingen!”

  !mpulse Kollum

Vandaag op de radio

 • 00:00 - 08:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
 • 08:00 - 09:00
  Harteklanken
  Tijdens het ontbijt op zaterdagochtend brengt RTV NOF geestelijke Harteklanken.
 • 09:00 - 11:00
  Klankbord
  Geestelijk verzoekplaten programma. Tijdens het programma bestaat de mogelijkheid om telefonisch een lied met een boodschap aan te vragen voor een zieke of jarige of gewoon zomaar.
 • 11:00 - 14:00
  Weekend Nieuwsshow
  Luchtig lunchprogramma, waarin nieuws en actualiteiten op een toegankelijke manier worden besproken.
 • 14:00 - 18:00
  Runwei Sport
  Het sportprogramma van RTV NOF met live verslag van alle sporten uit Noordoost-Friesland. Naast voetbal ook veel aandacht voor korfbal, volleybal, basketbal, kaatsen meer.
 • 18:00 - 20:00
  Hollandse toppers
  Elke zaterdagavond hoor je Tinus uit je speakers komen. De gezelligste hits en meezingers komen voorbij in Hollandse toppers!
 • 20:00 - 22:00
  Hollands op zijn best
  Nederlandstalig verzoekplaten-programma voor iedereen, voor jong en oud. Bel voor een plaat naar (0511) 44 12 02.
 • 22:00 - 00:00
  Hollandse Nacht
  Nonstop de beste Nederlandstalige muziek.
© 1989 - 2020 RTVNOF · · Regio · Historie · Sport · Ondernemend · Agenda · Uitzending gemist · Contact · Privacy Statement RTV NOF · Reclame · Disclaimer · Organisatie · RTV Kanaal30 Geschiedenis · Donateurs · Vrijwilliger worden?