Soultrio Mell & Vintage Future in Iduna · Foto('s): Eigen foto
  Eigen foto
zondag
02
februari

Soultrio Mell & Vintage Future in Iduna

dinsdag 21 januari 2020
Locatie: Drachten
Begin datum: zondag 02 februari 2020 00:00

Zondagmiddag 2 februari komt het trio Mell & Vintage Future naar Iduna. Aandachtige tv-kijkers kennen Mell al van haar deelname aan The Voice en van het duet dat ze daarna opnam met Douwe Bob. Maar nooit eerder was ze zo op haar plek als bij Nico Brandsen en Ton Dijkman (Vintage Future), die als sessiemuzikanten hun sporen ruimschoots hebben verdiend. Met louter zang, drums, Hammond B3-orgel en af en toe gitaar wordt er een rijk en volwaardig soulblues-geluid neergezet door dit Nederlandse trio.

Mell & Vintage Future zijn inmiddels een kleine drie jaar samen aan het werk. Na het schrijven van een berg liedjes in hun eigen studio’s heeft de band tijdens een geslaagde try-out tour langs muziekcafés zijn unieke live vorm gevonden.

De eerste single ‘Call My Name’ werd enthousiast ontvangen en al snel gedraaid op de nationale radiostations, evenals de singles die volgden. Het trio weet in elk nummer hun gedeelde liefde voor soulmuziek over te brengen. ‘High On Love’, ‘Central Station’ en ‘Alright’ zijn hier uitstekende voorbeelden van.

Mell & Vintage Future stond al in tal van Nederlandse zalen en speelde op North Sea Jazz Festival, maar ook op het prestigieuze South by Southwest festival in Texas. Vorig jaar verscheen het titelloze debuutalbum en sindsdien is de band op tour door Nederland.

Locatie: Poppodium Iduna te Drachten
Datum: zondag 2 februari 2020
Zaal open: 15.00 uur
Aanvang: 15.30 uur
Ticketprijs: € 13,00 vvk / € 15,00 deur

Meer info: www.iduna.nl

  Eigen foto

Vandaag op de radio

 • 00:00 - 08:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
 • 08:00 - 09:00
  Harteklanken
  Tijdens het ontbijt op zaterdagochtend brengt RTV NOF geestelijke Harteklanken.
 • 09:00 - 11:00
  Klankbord
  Geestelijk verzoekplaten programma. Tijdens het programma bestaat de mogelijkheid om telefonisch een lied met een boodschap aan te vragen voor een zieke of jarige of gewoon zomaar.
 • 11:00 - 14:00
  Weekend Nieuwsshow
  Luchtig lunchprogramma, waarin nieuws en actualiteiten op een toegankelijke manier worden besproken.
 • 14:00 - 18:00
  Runwei Sport
  Het sportprogramma van RTV NOF met live verslag van alle sporten uit Noordoost-Friesland. Naast voetbal ook veel aandacht voor korfbal, volleybal, basketbal, kaatsen meer.
 • 18:00 - 20:00
  Hollandse toppers
  Elke zaterdagavond hoor je Tinus uit je speakers komen. De gezelligste hits en meezingers komen voorbij in Hollandse toppers!
 • 20:00 - 22:00
  Hollands op zijn best
  Nederlandstalig verzoekplaten-programma voor iedereen, voor jong en oud. Bel voor een plaat naar (0511) 44 12 02.
 • 22:00 - 00:00
  Hollandse Nacht
  Nonstop de beste Nederlandstalige muziek.
© 1989 - 2020 RTVNOF · · Regio · Historie · Sport · Ondernemend · Agenda · Uitzending gemist · Contact · Privacy Statement RTV NOF · Reclame · Disclaimer · Organisatie · RTV Kanaal30 Geschiedenis · Donateurs · Vrijwilliger worden?