The Fortunate Sons (NL) vieren CCR, 50 jaar na Woodstock in theater De Colle · Foto('s): Eigen foto
  Eigen foto
vrijdag
22
november

The Fortunate Sons (NL) vieren CCR, 50 jaar na Woodstock in theater De Colle

maandag 11 november 2019
Locatie: Kollum
Begin datum: vrijdag 22 november 2019 00:00

In 2019 is het 50 jaar geleden dat John Fogerty en zijn Creedence Clearwater Revival een legendarisch optreden gaven op het al even zo legendarische Woodstock Festival. Ter gelegenheid van dit jubileum brengen “The Fortunate Sons (NL)” deze show nu opnieuw integraal naar de bühne en wel op vrijdag 22 november in De Colle te Kollum.

Ondanks het nachtelijke uur van de Woodstock-show, en het feit dat de show in geen enkele officiële Woodstock uitgave is opgenomen, is dit nog altijd één van de hoogtepunten van het festival. Een optreden waar 50 jaar later nog steeds over wordt gepraat! Het waren de hoogtijdagen van CCR, waarin de band met haar eigenzinnige mix van pakkende hits als “Bad Moon Rising” en “Proud Mary” en typische, uitgesponnen improvisaties haar unieke klasse etaleerde.

The Fortunate Sons vertolken al meer dan 10 jaar op overtuigende wijze de muziek van Creedence Clearwater Revival in binnen- en buitenland. Hun trefzekere interpretatie van de pakkende songs oogst steevast veel lof en waardering. Naast de integrale uitvoering van de Woodstock set zal de show aangevuld worden met een greep uit het glansrijke CCR repertoire. De lange rij hits zorgt voor een feest der herkenning. Zingen en swingen gegarandeerd! Tickets a €17,50 via www.decolle.nl.

  Eigen foto

Vandaag op de radio

 • 00:00 - 18:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
 • 18:00 - 19:00
  Goed gestemd
  Geestelijk kinderprogramma.
 • 19:00 - 21:00
  Leafde foar muzyk
  Klaske neemt je mee in haar liefde voor muziek, met de mooiste muziek door haar uitgekozen.
 • 21:00 - 23:00
  De Smachtwacht
 • 23:00 - 00:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
© 1989 - 2020 RTVNOF · · Regio · Historie · Sport · Ondernemend · Agenda · Uitzending gemist · Contact · Privacy Statement RTV NOF · Disclaimer · Organisatie · Vrijwilliger worden?