Tryater komt langs in Holwerd met het veel geprezen stuk “Raze om prot-ters” · Foto('s): Eigen foto
  Eigen foto
zaterdag
07
december

Tryater komt langs in Holwerd met het veel geprezen stuk “Raze om prot-ters”

zondag 24 november 2019
Locatie: Holwerd
Begin datum: zaterdag 07 december 2019 00:00

Zaterdag 7 december komt Tryater langs in Holwerd met het veel geprezen stuk “Raze om prot-ters”. Geschreven en geregisseerd door Eelco Venema en met hoofdrollen voor Raymond Muller, Mads Wittermans, Aly Bruinsma en Olympia Kotopoulos.

In het leven van Doede is veel veranderd. Sinds een paar weken zit hij thuis, met zijn moeder die verzorging nodig heeft. Er is geen plaats meer voor hem bij de sociale werkplaats en zijn passie voor de duivensport dreigt voor hem onbetaalbaar te worden. Voor Doede is de maat vol. Hij komt in actie en eist een podium: Hij wil tijd en aandacht voor zíjn leven, voor wat híj belangrijk vindt. In “Raze om protters” neemt Doede het publiek mee in zijn wereld, in zijn dromen, langs de paden van zijn onvrede, eenzaamheid en verlangens. Het is een stuk over onvrede, maar ook een stuk vol humor en tragiek. Het gaat over je buitengesloten voelen omdat het lijkt alsof de wereld niet voor jou gemaakt is. Hoe blijf je dan overeind? Aanvang 20.00 uur en meer info op www.mfa-holwerd.nl of www.tryater.nl.

  Eigen foto

Vandaag op de radio

 • 00:00 - 18:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
 • 18:00 - 20:00
  Bertus Hatzmann
  Bertus Hatzmann van 18.00-20.00 uur met muziek en info.
 • 20:00 - 22:00
  Weekend Kick-Off
  Weekend Kick-Off is een programma wat vooral gericht is op jongeren. In dit programma wordt van alles besproken...
 • 22:00 - 00:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
© 1989 - 2020 RTVNOF · · Regio · Historie · Sport · Ondernemend · Agenda · Uitzending gemist · Contact · Privacy Statement RTV NOF · Reclame · Disclaimer · Organisatie · RTV Kanaal30 Geschiedenis · Donateurs · Vrijwilliger worden?