Winterfair bij de Spitkeet in Harkema · Foto('s): Anneke van der Veer
  Anneke van der Veer
woensdag
11
december

Winterfair bij de Spitkeet in Harkema

dinsdag 26 november 2019
Locatie: Harkema
Begin datum: woensdag 11 december 2019 00:00

Wandel binnen in de prachtige ambiance van ‘De Spitkeet’ en proef de sfeer van winterse gezelligheid; waar u welkom word geheten door de kerstman met een heerlijk glaasje glühwein. Om daarna te genieten van een bijzondere winterfair voor jong en oud met diverse activiteiten. Dit jaar zijn er nieuwe, leuke en verrassende elementen toegevoegd, zoals oude ambachten, stands met chocolade, worst en spek, vachten, kunst en nog veel meer. De visboer staat woensdag en donderdag poon te roken bij het park.

Evenals vorige jaren zijn er de traditionele workshops, zoals een krans maken op een staander voor volwassenen en pinda-poppen maken voor de kinderen. Er is een verloting met als hoofdprijs een dagtocht voor 2 personen, aangeboden door ‘Dalstra Reizen’. Tevens kunt u dagelijks meespelen met het rad van avontuur waar grandioze prijzen zijn te winnen, zoals bijvoorbeeld een High Tea. Alle prijzen zijn beschikbaar gesteld door de vele sponsoren. Tevens worden er weer mooie verhalen verteld.

Ook de prachtige kerstcreaties, kerststukjes en winterartikelen ontbreken niet op de winterfair. Zaterdag 14 december kunt u de Legendary Alpaca’s op het park van De Spitkeet bewonderen. Tweemaal per uur word er voor geïnteresseerden tegen betaling een wandeling aangeboden met één alpaca. Genieten van de winterse lekkernijen uit eigen keuken, zoals zelf gebakken oliebollen, wafels,  zelfgemaakte erwtensoepen proeven van verschillende soorten pure thee. Het park is voorzien van sfeervolle kerstverlichting en gezellige kerstmuziek.

Openingstijden:
Woensdag t/m vrijdag van 13.00 tot 21.00 uur
Zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur

Entree en parkeren is gratis

  Anneke van der Veer

Vandaag op de radio

 • 00:00 - 18:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
 • 18:00 - 19:00
  Goed gestemd
  Geestelijk kinderprogramma.
 • 19:00 - 21:00
  Leafde foar muzyk
  Klaske neemt je mee in haar liefde voor muziek, met de mooiste muziek door haar uitgekozen.
 • 21:00 - 23:00
  De Smachtwacht
 • 23:00 - 00:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
© 1989 - 2020 RTVNOF · · Regio · Historie · Sport · Ondernemend · Agenda · Uitzending gemist · Contact · Privacy Statement RTV NOF · Reclame · Disclaimer · Organisatie · RTV Kanaal30 Geschiedenis · Donateurs · Vrijwilliger worden?