Alice Springs opende de eerste muziekavond met succes

Vrijdag 06-09-2019
DOKKUM - Alice Springs, de band die het podium op de Markt donderdagavond zorgde voor de opening van de eerste muziek avond. Zoals zij zelf zeggen: ‘’Met een unieke en onderscheidende Ierse sound krijgt Alice Springs het publiek los’’!

En dat deden ze, direct na het spelen van de eerste noten wist de 5-mans formatie het publiek in beweging te krijgen. De opzwepende muziek zorgde dat voor het podium het feest direct op volle gang was.

Vele Ierse en country folksongs werden ten gehore gebracht, verstevigd door strakke en aanstekelijke banjo- en vioolmelodieën, dé formule om op een avond als deze, een feestje te bouwen. Naast hedendaagse songs werden nummers van The Dubliners, The Pogues, Rowwen Hèze, Vader Abraham, John Denver en Johnny Cash te gehore gebracht.

De foodtrucks kregen naarmate de avond vorderde het steeds drukker. Door de grote diversiteit in aanbod was er voor een ieder wel wat lekkers te halen. Het reuzenrad zorgde mede voor een kleurrijk geheel. Een kijkje vanuit de gondel boven in het rad laat bezoekers de Markt op zijn mooist zien.

terug naar overzicht
Alice Springs, vijfmans formatieVele Ierse en country folksongs werden ten gehore gebrachtSfeervolle Markt DokkumMeer foto's op www.rtvnof.nl
© Foto's: Herman Huiberts en Peter Tromp

Overig nieuws

Vandaag op de radio

00:00-18:00 | RTV NOF Nonstop
18:00-19:00 | Lytse klankjes
19:00-21:00 | Gospel Time
21:00-22:00 | Geloven & Beleven
22:00-00:00 | RTV NOF Nonstop
Klik hier voor programma- informatie