AquaZoo biedt oplossing tijdens lerarenstaking · Foto('s): AquaZoo
  AquaZoo

AquaZoo biedt oplossing tijdens lerarenstaking

donderdag 23 januari 2020

AquaZoo biedt ouders tijdens de lerarenstaking op 30 januari de kans om te werken terwijl hun kinderen onder begeleiding een speciale rondleiding krijgen in het park. Speciaal voor deze dag regelt het dierenpark werkplekken voor vaders en moeders, zodat ze daar rustig de belangrijkste zaken kunnen afhandelen, wetende dat hun kinderen onder begeleiding een leuke tijd hebben.

De speciale kinderrondleidingen vertrekken op donderdag 30 januari vanaf 13.00 uur elk heel uur. Ouders kunnen dan terecht in het restaurant, waar ook WIFI is. Het is namelijk wel de bedoeling dat ouders op het park blijven terwijl hun zoons en dochters zich vermaken. Vanzelfsprekend kunnen ouders naderhand samen met kun kinderen ook nog het park in.

Puzzel
Jeroen Loomeijer, general manager bij AquaZoo, hoopt dat met deze actie werkende ouders geholpen zijn. “Voor veel ouders is de donderdag een drukke werkdag en het is voor veel mensen een puzzel om deze stakingsdag met een goede oplossing te komen. Met deze actie kunnen ze het nuttige met het aangename combineren en de meest noodzakelijke dingen voor hun werk nog regelen terwijl hun kinderen een interessante, educatieve rondleiding krijgen. En voor of na die tijd kunnen ze ook nog samen het park verkennen natuurlijk.”

Aanmelden
Wie van deze mogelijkheid gebruik wil maken, kan zich tot en met 27 januari aanmelden op info@aquazoo.nl met daarbij de namen van de kinderen, hun leeftijd en de voorkeur voor activiteit. Deelnemers kunnen tegen gereduceerd tarief een toegangskaartje kopen voor het dierenpark.

Vandaag op de radio

 • 00:00 - 08:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
 • 08:00 - 09:00
  Harteklanken
  Tijdens het ontbijt op zaterdagochtend brengt RTV NOF geestelijke Harteklanken.
 • 09:00 - 11:00
  Klankbord
  Geestelijk verzoekplaten programma. Tijdens het programma bestaat de mogelijkheid om telefonisch een lied met een boodschap aan te vragen voor een zieke of jarige of gewoon zomaar.
 • 11:00 - 14:00
  Weekend Nieuwsshow
  Luchtig lunchprogramma, waarin nieuws en actualiteiten op een toegankelijke manier worden besproken.
 • 14:00 - 18:00
  Runwei Sport
  Het sportprogramma van RTV NOF met live verslag van alle sporten uit Noordoost-Friesland. Naast voetbal ook veel aandacht voor korfbal, volleybal, basketbal, kaatsen meer.
 • 18:00 - 20:00
  Hollandse toppers
  Elke zaterdagavond hoor je Tinus uit je speakers komen. De gezelligste hits en meezingers komen voorbij in Hollandse toppers!
 • 20:00 - 22:00
  Hollands op zijn best
  Nederlandstalig verzoekplaten-programma voor iedereen, voor jong en oud. Bel voor een plaat naar (0511) 44 12 02.
 • 22:00 - 00:00
  Hollandse Nacht
  Nonstop de beste Nederlandstalige muziek.
© 1989 - 2020 RTVNOF · · Regio · Historie · Sport · Ondernemend · Agenda · Uitzending gemist · Contact · Privacy Statement RTV NOF · Reclame · Disclaimer · Organisatie · RTV Kanaal30 Geschiedenis · Donateurs · Vrijwilliger worden?