Arjen Overmaat nieuwe presentator No derfoar!, Harm Weistra draagt het stokje over · Foto('s): Omrop Fryslân, Erikjan Koopmans
  Omrop Fryslân, Erikjan Koopmans

Arjen Overmaat nieuwe presentator No derfoar!, Harm Weistra draagt het stokje over

woensdag 26 april 2023

LEEUWARDEN – Arjen Overmaat is vanaf 1 mei de nieuwe presentator van No derfoar!. De huidige presentator Harm Weistra vindt het tijd voor een nieuwe uitdaging en gaat verder als zelfstandig journalist.

Harm Weistra kwam in 2001 bij Omrop Fryslân. Acht jaar geleden kreeg Weistra zijn eigen programma op de namiddag: Weistra op wei. Sinds twee jaar zit Weistra op de ochtend met No derfoar!, waar de muziek centraal staat en veel ruimte is voor contact met de luisteraars.

Weistra vindt de tijd nu rijp voor een nieuwe uitdaging, onder andere bij RTV NOF. “Ik word nu zelfstandig journalist”, legt hij uit. “Het grootste deel van de tijd zal ik de streekomroep helpen met een project om de omroep verder te professionaliseren. Verder zal ik de kansen aangrijpen die op mijn pad komen.” Een definitief afscheid van Omrop Fryslân is het echter niet, hij blijft beschikbaar als vervanger op de radio.

Arjen Overmaat als opvolger
Vanaf volgende week 1 mei neemt Arjen Overmaat de presentatie van No derfoar! over. “Ik heb heel veel zin om als vaste presentator van No derfoar! aan de slag te gaan. Samen met de luisteraar maken we er iedere dag weer een mooi programma van”, vertelt Arjen blij.

No derfoar!
No derfoar! is het radioprogramma tussen 9.30 en 12.00 uur bij Omrop Fryslân. Lekkere muziek, interessant nieuws, mooie verhalen: No derfoar! heeft het allemaal.

Auteur: Redactie RTV NOF
Heb jij nieuws of een opmerking? Stuur de redactie een WhatsApp.
Stuur je tip, video of foto's naar:
  0511-441202 of   tip@rtvnof.nl.

VANDAAG OP DE RADIO

107.0 - 107.3 - 105.8 FM
 • 00:00 - 18:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
 • 18:00 - 19:00
  Lytse klankjes
  Lytse klankjes is een geestelijk programma bij RTV NOF voor de jonge luisteraars.
 • 19:00 - 21:00
  Leafde foar muzyk
  Klaske neemt je mee in haar liefde voor muziek, met de mooiste muziek door haar uitgekozen.
 • 21:00 - 23:00
  De Smachtwacht
 • 23:00 - 00:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!

VANDAAG OP DE RADIO

105.0 - 107.8 FM
© 1989 - 2023 RTVNOF · Contact · Tip de redactie · Ingezonden brieven · Disclaimer · Privacy Statement RTV NOF · Vrijwilliger worden? · Externe Radio