Bewoners nieuwbouw Julianastraat Marrum druk aan de slag! · Foto('s): Eigen foto's
  Eigen foto's

Bewoners nieuwbouw Julianastraat Marrum druk aan de slag!

woensdag 02 september 2020

MARRUM – Ondanks coronacrisis kregen huurders sleutel van hun nieuwe huurwoning. Dinsdag 25 augustus was het zover! De zes nieuwe huurwoningen aan de Julianastraat in Marrum zijn overgedragen aan de bewoners. Een moment waar lang naar uit is gekeken. De huurders zijn blij met hun nieuwe woning, die helemaal van deze tijd is. ‘Het is heel mooi geworden’ is de algemene reactie. Eén van de huurders ging enthousiast aan de slag, waardoor een dag later het laminaat al was gelegd.

Door de coronacrisis was de sleuteluitreiking anders dan normaal. De sleutel stak al in het slot, waardoor de nieuwe huurders zo naar binnen konden. Daar lagen alle papieren en verdere informatie klaar. Ook stond er een presentje op het aanrecht. De medewerker van Wonen Noordwest Friesland was in de buurt om – op afstand – nadere informatie te verstrekken en installaties uit te leggen. Mooi dat op een aangepaste manier huurders in deze bijzondere tijd toch hun nieuwe huurwoning kunnen betrekken.

Woningen Julianastraat Marrum
In 2019 zijn acht kleine en verouderde woningen aan de Julianastraat gesloopt. Daarvoor in de plaats heeft Bouwbedrijf Kolthof zes mooie nieuwe woningen gebouwd. Drie van deze woningen zijn geschikt voor de wat oudere doelgroep, door de slaapkamer en badkamer op de begane grond. Op de verdieping is nog een tweede slaapkamer aanwezig. De overige drie woningen zijn comfortabele 1 á 2 persoonswoningen. Deze variant beschikt over een badkamer en twee slaapkamers op de verdieping. Alle woningen zijn voorzien van zonnepanelen, een luchtwarmtepomp en vloerverwarming op de begane grond. Kortom, een woning met de technieken van nu!

Auteur: Redactie RTVNOF
Heb jij nieuws of een opmerking? Stuur de redactie een WhatsApp.
Stuur je tip, video of foto's naar:
  0511-441202 of   tip@rtvnof.nl.
Bewoners nieuwbouw Julianastraat Marrum druk aan de slag! · Foto('s): Eigen foto's
  Eigen foto's

VANDAAG OP DE RADIO

105.0 - 105.8 - 107.0 - 107.3 - 107.8 FM
  • 00:00 - 17:00
    It lûd fan Stêd, Waad en Wâlden
    Non-stop muziek met (regio)nieuws en weer.
  • 17:00 - 18:00
    Ouwe Meuk
    Leo Smidt
  • 18:00 - 19:00
    Willem yn 'e Jûn
    Willem Mulder
  • 19:00 - 20:00
    Fryslân Fan
    Jaap van der Laan
  • 20:00 - 21:00
    Werom yn de tiid
    Sietse Weistra
  • 21:00 - 00:00
    It lûd fan Stêd, Waad en Wâlden
    Non-stop muziek met (regio)nieuws en weer.
© 1989 - 2024 RTVNOF · Contact · Tip de redactie · Ingezonden brieven · Disclaimer · Privacy Statement RTV NOF · Vrijwilliger worden? · Externe Radio