Bingo in Buurtkamer Kollum

Woensdag 18-09-2019
KOLLUM - Woensdag 18 september was er een bingo in de Buurtkamer in Kollum.

Voor maar €0,50 per kaartje speelde je al mee. Buurtkamer Kollum een plek voor iedereen die het fijn vindt om andere mensen te ontmoeten onder het genot van een kopje koffie of thee staat centraal. Daarnaast worden er diverse activiteiten georganiseerd. Vooral gezellig, maar er zijn natuurlijk ook leuke prijsjes te winnen. Aanmelden is niet nodig.

Repair Café in Buurtkamer Kollum

Wist je dat?.. Iedere derde woensdag van de maand je van 10:00 tot 12:00 uur terecht kan bij het Repair Café tijdens de Buurtkamer in Kollum? Wat doe je met een stoel waarvan een poot los zit? Met een broodrooster die niet meer werkt? Weggooien? Nee zeker niet! Repair Cafés zijn gratis toegankelijke bijeenkomsten die draaien om (samen) repareren. Er is gereedschap en materiaal aanwezig om alle mogelijke reparaties uit te voeren.

Op kleding, meubels, elektrische apparaten, fietsen, serviesgoed, gebruiksvoorwerpen, speelgoed etc. Ook reparatiedeskundigen zijn aanwezig, zoals elektriciens, naaisters, timmerlieden en fietsenmakers. Bezoekers nemen van thuis kapotte spullen mee. In het Repair Café gaan ze samen met de deskundigen aan de slag. Zo valt er altijd wel wat te leren. Je vindt de Buurtkamer/Repair Café in de Kringloop van RaderWerk Kollum op de Voorstraat 122. Samen kapotte spullen repareren of behoefte aan advies. Je bent welkom! De koffie en thee staat klaar.

Voor meer info: www.debuurtkamer.com. Je vindt de Buurtkamer in Burgum, Dokkum, Kollum en de Westereen.

terug naar overzicht
Bingo in Buurtkamer KollumBingo in Buurtkamer KollumMeer foto's en verslag op www.rtvnof.nl
© Foto's: Sake Beerstra

Overig nieuws

Vandaag op de radio

00:00-19:00 | RTV NOF Nonstop
19:00-21:00 | Country Trail
21:00-22:00 | Brasstime
22:00-00:00 | RTV NOF Nonstop
Klik hier voor programma- informatie