Björn Kuipers leidt wedstrijd Be Quick Dokkum – SC Cambuur · Foto('s): Be Quick Dokkum
  Be Quick Dokkum

Björn Kuipers leidt wedstrijd Be Quick Dokkum – SC Cambuur

woensdag 04 september 2019

Niemand minder dan Björn Kuipers zal op dinsdag 17 september a.s. de benefietwedstrijd Be Quick Dokkum – SC Cambuur als scheidstrechter gaan leiden. Kuipers vormt samen met zijn vaste assistent Erwin Zeinstra en de Dokkumer Jermaine Lapar het arbitrale trio. De opbrengst van de wedstrijd komt volledig ten goede aan de financiering van de herbouw van het clubhuis van Be Quick na de brand in 2018.

Vol programma rond de wedstrijd

Een topaffiche op het Tolhuispark onder leiding van een toptrio met daarbij het prachtig gerenoveerd clubhuis: het belooft een prachtig spektakel te worden! Al in de namiddag start een sponsorprogramma in Brouwerij Dockum met een inspirerende lezing van Björn Kuipers, een mini-veiling en een gezamenlijk diner. Sponsoren van Be Quick Dokkum worden hiervoor uitgenodigd. Zij kunnen extra kaarten bestellen, om relaties uit te nodigen voor dit prachtige evenement. Ook voor bedrijven die geïnteresseerd zijn sponsor te worden van Be Quick bestaat de mogelijkheid om kaarten te bestellen. Rond de wedstrijd is op het Tolhuispark veel actie met o.a. een spectaculaire opkomst van de teams, een pauzeprogramma, interviews met de trainers en een afterparty.

Succesvolle samenwerking clubs en bedrijven

Be Quick is bijzonder trots dat SC Cambuur naar het Tolhuispark komt. Naast het mooie blauwgele tenue delen beide clubs meer. Be Quick is al jaren amateurpartner van SC Cambuur en de clubs werken bijvoorbeeld samen met clinics en voetbalkampen van SC Cambuur. Verschillende jeugdspelers afkomstig van Be Quick volgen of volgden een deel van hun opleiding van SC Cambuur. De huidige selectiespelers Remco de Graaf en Koen Blom van Be Quick speelden beide in de jeugdopleiding van Be Quick Dokkum en SC Cambuur.

En last but not least is er de verbinding tussen de clubs en BouwGroep Dijkstra Draisma (BGDD). BGDD is hoofdsponsor van SC Cambuur en tevens sponsor van Be Quick Dokkum. Het succesvolle Dokkumer bouwbedrijf hielp Be Quick Dokkum vlak na de brand met de afwikkeling en een tijdelijke voorziening en realiseerde in 2019 de verbouw van het clubhuis. Ook het Dokkumer bedrijf Probo was Be Quick zeer behulpzaam met onder meer de inrichting en aankleding van het clubhuis en complex. Beide bedrijven maken ook mede de sponsorbijeenkomst mogelijk. Alles komt nu samen: een benefietwedstrijd voor het clubhuis tussen SC Cambuur en Be Quick Dokkum met de prachtige Dokkumer bedrijven BGDD en Probo als wedstrijdsponsoren.

Verloting met topprijzen

Na de wedstrijd is er een grote verloting met fraaie prijzen waaronder een reischeque, een volle boodschappenkar en electronica.

Kaartverkoop en sponsoravond

De wedstrijd Be Quick – Dokkum op 17 september begint om 20.00 uur. In de voorverkoop en aan de kassa van het Tolhuispark zijn kaarten te verkrijgen voor € 10,00. Daarmee heeft u tevens 1 lot voor de verloting na de wedstrijd. De toegangsprijs voor kinderen tot 13 jaar bedraagt € 5,00. Kaarten zijn in de voorverkoop te verkrijgen bij: Albert Heijn Dokkum, Toerkoop Dokkum, Electroworld Talsma en in het clubhuis van Be Quick. Voor extra kaarten voor het sponsorprogramma met Björn Kuipers kun u contact opnemen met de sponsorcommissie van Be Quick Dokkum (06-23080990). Volg Twitter van Be Quick of de site voor meer informatie en updates over het programma

Vandaag op de radio

 • 00:00 - 18:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
 • 18:00 - 19:00
  Goed gestemd
  Geestelijk kinderprogramma.
 • 19:00 - 21:00
  Leafde foar muzyk
  Klaske neemt je mee in haar liefde voor muziek, met de mooiste muziek door haar uitgekozen.
 • 21:00 - 23:00
  De Smachtwacht
 • 23:00 - 00:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
© 1989 - 2020 RTVNOF · · Regio · Historie · Sport · Ondernemend · Agenda · Uitzending gemist · Contact · Privacy Statement RTV NOF · Disclaimer · Organisatie · Vrijwilliger worden?