Brons voor Nynke en Chantal van Turn- en Gymsport Dokkum · Foto('s): Eigen foto
  Eigen foto

Brons voor Nynke en Chantal van Turn- en Gymsport Dokkum

dinsdag 21 januari 2020

Zaterdag 18 januari vond de eerste plaatsingswedstrijd plaats van wedstrijdgroep 3 in Dokkum. Voor de meiden van Turn- en Gymsport Dokkum een thuiswedstrijd.

Nynke Posthumus mocht bij niveau pupil 1 D2 op het podium plaatsnemen om brons in ontvangst te nemen. Eva Kienstra eindigde in dezelfde categorie op de vierde plaats. Chantal Sijtsma pupil 2 D2 was super blij met haar derde plaats. Danique Scholtens jeugd 1 D3 miste net het podium met haar vierde plaats.

De overige turnsters van TGD lieten mooie oefeningen zien maar kwamen deze wedstrijd niet in de buurt van het podium. De komende weken zal er hard getraind worden voor de volgende wedstrijd.

Vandaag op de radio

 • 00:00 - 18:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
 • 18:00 - 19:00
  Lytse klankjes
  Lytse klankjes is een geestelijk programma bij RTV NOF voor de jonge luisteraars.
 • 19:00 - 21:00
  Gospel Time
  Gospelmuziek uit Noordoost-Friesland, maar ook van ver daarbuiten.
 • 21:00 - 22:00
  Geloven & Beleven
  Wekelijks ontvangen we een gast met wie gesproken over het geloof. In het gesprek wordt gesproken over persoonlijke ervaringen en de rol van het geloof in het leven van de gast.
 • 22:00 - 00:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
© 1989 - 2020 RTVNOF · · Regio · Historie · Sport · Ondernemend · Agenda · Uitzending gemist · Contact · Privacy Statement RTV NOF · Disclaimer · Organisatie · Vrijwilliger worden?