Brugchelencamp kreeg wethouder voor één dag

Donderdag 12-12-2019
DE WESTEREEN - Wethouder Rommy Kempenaar ging woensdag 11 december een ‘brooddienst’ draaien bij Woonzorgcentrum Brugchelenkamp in De Westereen. Tussen 16.30 en 19.00 uur bracht hij een broodmaaltijd rond bij de bewoners.
Het is de aftrap voor zijn persoonlijke initiatief ‘De wethouder voor één dag’. Als tegenprestatie nodigde hij de medewerkers bij Brugchelencamp uit om met hem mee te lopen op het gemeentehuis.

‘De wethouder voor één dag’
Kempenaar wil met zijn initiatief ‘De wethouder voor één dag’ inwoners de mogelijkheid bieden om een dag(deel) met hem mee te lopen. Zo wil hij graag inzicht geven in het werk en de dagelijkse praktijk van een gemeentebestuurder. Wie de wethouder voor één dag boekt, mag mee naar afspraken en er is uitgebreid gelegenheid om kennis te maken met elkaar. Ondernemers en maatschappelijke organisaties in Dantumadiel mogen Kempenaar ook uitnodigen om mee te draaien.

Persoonlijke drive
Het initiatief ‘De wethouder voor één dag’ komt voort uit een persoonlijke drive van Kempenaar: “Ik vind het belangrijk dat iedereen in Dantumadiel mee kan doen. Het moet niet uitmaken of je hoogopgeleid bent of niet: iedereen heeft iets te bieden en doet ertoe. Als wethouder wil ik benaderbaar zijn. Ook realiseer ik mij dat ik veel kan leren van inwoners en ondernemers en ik ben daarbij niet te beroerd om de handen uit de mouwen te komen steken.”

terug naar overzicht
Brugchelencamp kreeg wethouder voor één dagBrugchelencamp kreeg wethouder voor één dagKijk voor meer foto's op www.rtvnof.nl.
© Foto's: Koos Scherjon

Vandaag op de radio

00:00-18:00 | RTV NOF Nonstop
18:00-19:00 | Goed gestemd
19:00-21:00 | Leafde foar muzyk
21:00-23:00 | De Smachtwacht
23:00-00:00 | RTV NOF Nonstop
Klik hier voor programma- informatie