Brugchelencamp krijgt wethouder voor één dag · Foto('s): 

Brugchelencamp krijgt wethouder voor één dag

woensdag 04 december 2019

Wethouder Rommy Kempenaar gaat woensdag 11 december een ‘brooddienst’ draaien bij Woonzorgcentrum Brugchelenkamp in De Westereen. Tussen 16.30 en 19.00 uur brengt hij een broodmaaltijd rond bij de bewoners. Het is de aftrap voor zijn persoonlijke initiatief ‘De wethouder voor één dag’. Als tegenprestatie nodigt hij de medewerkers van Brugchelencamp uit om met hem mee te lopen op het gemeentehuis.

‘De wethouder voor één dag’
Kempenaar wil met zijn initiatief ‘De wethouder voor één dag’ inwoners de mogelijkheid bieden om een dag(deel) met hem mee te lopen. Zo wil hij graag inzicht geven in het werk en de dagelijkse praktijk van een gemeentebestuurder. Wie de wethouder voor één dag boekt, mag mee naar afspraken en er is uitgebreid gelegenheid om kennis te maken met elkaar. Ondernemers en maatschappelijke organisaties in Dantumadiel mogen Kempenaar ook uitnodigen om mee te draaien.

Persoonlijke drive
Het initiatief ‘De wethouder voor één dag’ komt voort uit een persoonlijke drive van Kempenaar: “Ik vind het belangrijk dat iedereen in Dantumadiel mee kan doen. Het moet niet uitmaken of je hoogopgeleid bent of niet: iedereen heeft iets te bieden en doet ertoe. Als wethouder wil ik benaderbaar zijn. Ook realiseer ik mij dat ik veel kan leren van inwoners en ondernemers en ik ben daarbij niet te beroerd om de handen uit de mouwen te komen steken.”

Vandaag op de radio

 • 00:00 - 08:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
 • 08:00 - 09:00
  Harteklanken
  Tijdens het ontbijt op zaterdagochtend brengt RTV NOF geestelijke Harteklanken.
 • 09:00 - 11:00
  Klankbord
  Geestelijk verzoekplaten programma. Tijdens het programma bestaat de mogelijkheid om telefonisch een lied met een boodschap aan te vragen voor een zieke of jarige of gewoon zomaar.
 • 11:00 - 14:00
  Weekend Nieuwsshow
  Luchtig lunchprogramma, waarin nieuws en actualiteiten op een toegankelijke manier worden besproken.
 • 14:00 - 18:00
  Runwei Sport
  Het sportprogramma van RTV NOF met live verslag van alle sporten uit Noordoost-Friesland. Naast voetbal ook veel aandacht voor korfbal, volleybal, basketbal, kaatsen meer.
 • 18:00 - 20:00
  Hollandse toppers
  Elke zaterdagavond hoor je Tinus uit je speakers komen. De gezelligste hits en meezingers komen voorbij in Hollandse toppers!
 • 20:00 - 22:00
  Hollands op zijn best
  Nederlandstalig verzoekplaten-programma voor iedereen, voor jong en oud. Bel voor een plaat naar (0511) 44 12 02.
 • 22:00 - 00:00
  Hollandse Nacht
  Nonstop de beste Nederlandstalige muziek.
© 1989 - 2020 RTVNOF · · Regio · Historie · Sport · Ondernemend · Agenda · Uitzending gemist · Contact · Privacy Statement RTV NOF · Reclame · Disclaimer · Organisatie · RTV Kanaal30 Geschiedenis · Donateurs · Vrijwilliger worden?