BSO Dondersteen naar Mennomaneezje

Dinsdag 25-04-2017
KOLLUMERZWAAG - Dinsdagochtend gingen een kleine 25 kinderen met begeleiding van de Buitenschoolse Opvang van de Dondersteen uit Kollumerzwaag naar De Mennomaneezje in Burgum. De kinderen hebben deze week vakantie en daarom heeft de Dondersteen een leuke activiteit bedacht voor de kinderen.

Aangekomen bij de manege in Burgum werden de kinderen in drie groepen gedeeld. Groep één mocht een cap uitzoeken en zij gingen mee op de kar. Sommige kinderen mochten zelfs even mennen. De kinderen genoten hier zichtbaar van. De kinderen van de tweede groep mochten de pony’s aaien en borstelen. Sommige kinderen aarzelden eerst even, maar het wende al snel.

Daarna werden de zadels op de pony’s gezet en waren de pony’s klaar voor de ritjes. Alle kinderen hebben even gereden, natuurlijk onder prima begeleiding van het personeel van de Mennomaneezje. De leiding van de Dondersteen kan terugzien op een prachtige ochtend met veel plezier voor de kinderen.

Continurooster
Ida Houkes, de eigenaresse van de Dondersteen, vertelde, dat na de vakantie op de basisschool in Kollumerzwaag het continurooster in gaat. Dit houdt in, dat de kinderen om half drie al naar de Kinderopvang komen. Ze zijn druk bezig om activiteiten te bedenken, zodat de kinderen ook na schooltijd leuke dingen kunnen doen. Dit ponyrijden zou er één van kunnen worden.

terug naar overzicht
BSO Dondersteen naar MennomaneezjeBSO Dondersteen naar MennomaneezjeKijk voor meer foto's op www.rtvnof.nl
© Foto's: Jantsje Wiersma

Vandaag op de radio

00:00-18:00 | RTV NOF Nonstop
18:00-19:00 | Goed gestemd
19:00-21:00 | Leafde foar muzyk
21:00-23:00 | De Smachtwacht
23:00-00:00 | RTV NOF Nonstop
Klik hier voor programma- informatie