Buitenposters succesvol bij Havenstadtoernooi in Delfzijl · Foto('s): TTV Buitenpost
  TTV Buitenpost

Buitenposters succesvol bij Havenstadtoernooi in Delfzijl

maandag 09 december 2019

Een achttal senioren en jeugdleden van TTV Buitenpost heeft zaterdag meegedaan het Havenstadtoernooi in Delfzijl. De blauw-gele tafeltennissers keerden met veel eremetaal terug naar Friesland.

Op het prima georganiseerde toernooi van TTV DETAC in sporthal De Ringen kwamen de senioren en de jeugd gemixt uit in de diverse klassen. Namens Buitenpost waren Arnoud Hofman, Ralph Kampen, Christiaan Zoethout, Nuas Yunnos, Ilse van der Ploeg, Michael Steendam, Simon de Vries en Luca Messchendorp van de partij in Noordoost-Groningen. In de A-klasse was het Arnoud Hofman die met de hoogste eer streek. Christiaan Zoethout werd winnaar in de D-klasse. De tweede plaats in deze categorie was voor Ralph Kampen.

Bij de jeugdspelers was het Simon de Vries die in de J-klasse op de hoogste trede van het podium terechtkwam. Hij eindigde net voor Luca Messchendorp die derhalve het zilver in de wacht sleepte. In de G-klasse was er een derde plaats voor Ilse van der Ploeg. Michael Steendam viel in de H-klasse net buiten de prijzen.

Vandaag op de radio

 • 00:00 - 18:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
 • 18:00 - 19:00
  Lytse klankjes
  Lytse klankjes is een geestelijk programma bij RTV NOF voor de jonge luisteraars.
 • 19:00 - 21:00
  Gospel Time
  Gospelmuziek uit Noordoost-Friesland, maar ook van ver daarbuiten.
 • 21:00 - 22:00
  Geloven & Beleven
  Wekelijks ontvangen we een gast met wie gesproken over het geloof. In het gesprek wordt gesproken over persoonlijke ervaringen en de rol van het geloof in het leven van de gast.
 • 22:00 - 00:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
© 1989 - 2020 RTVNOF · · Regio · Historie · Sport · Ondernemend · Agenda · Uitzending gemist · Contact · Privacy Statement RTV NOF · Disclaimer · Organisatie · Vrijwilliger worden?