Burgemeester Brouwer zoekt ook dit jaar weer vakantiewerk · Foto('s): Archief RTV NOF
  Archief RTV NOF

Burgemeester Brouwer zoekt ook dit jaar weer vakantiewerk

dinsdag 05 juli 2022

ACHTKARSPELEN – Nog even en dan begint de zomervakantie. Burgemeester Oebele Brouwer wil zijn vakantieperiode graag nuttig besteden. Daarom zoekt hij vakantiewerk. “Dit jier doch ik foar de tredde kear ‘fakânsjewurk’ yn ús gemeente. Yn foargeande jierren is my dat poerbêst befallen.” Kan uw bedrijf of organisatie wel een extra paar handen gebruiken? Meld u dan aan.

Veel organisaties en bedrijven werken in de vakantieperiode gewoon door. In een aantal sectoren (toerisme, horeca, landbouw) is het zelfs drukker dan normaal. Burgemeester Brouwer werkt ook door in de zomervakantie. Tijdens het zomerreces van de raad en het college heeft hij meer tijd om de gemeente in te gaan.

“De fakânsjebaantsjes jouwe my de kâns om yn de kunde te kommen mei bedriuwen en organisaasjes en derneist fyn ik it heel nijskjirrich om (nije) minsken te moetsjen. Ik kom net allinnich foar de kofje mar doch graach mei yn de deistige wurksumheden: set my mar oan it wurk!”

Aanmelden vakantiewerk

Wie heeft een leuke vakantiebaan voor de burgemeester van Achtkarspelen? Laat het weten en stuur voor 15 juli een e-mail naar communicatie@achtkarspelen.nl onder vermelding van ‘Vakantiewerk’. Voorwaarde is wel dat het om een bedrijf of organisatie uit de gemeente gaat. Uit de inzendingen worden enkele bedrijven en organisaties geselecteerd.

Auteur: Redactie RTVNOF
Heb jij nieuws of een opmerking? Stuur de redactie een WhatsApp.
Stuur je tip, video of foto's naar:
  0511-441202 of   tip@rtvnof.nl.

VANDAAG OP DE RADIO

107.0 - 107.3 - 105.8 FM
 • 00:00 - 18:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
 • 18:00 - 19:00
  Lytse klankjes
  Lytse klankjes is een geestelijk programma bij RTV NOF voor de jonge luisteraars.
 • 19:00 - 21:00
  Leafde foar muzyk
  Klaske neemt je mee in haar liefde voor muziek, met de mooiste muziek door haar uitgekozen.
 • 21:00 - 23:00
  De Smachtwacht
 • 23:00 - 00:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!

VANDAAG OP DE RADIO

105.0 - 107.8 FM
© 1989 - 2023 RTVNOF · Contact · Tip de redactie · Ingezonden brieven · Disclaimer · Privacy Statement RTV NOF · Vrijwilliger worden? · Externe Radio