Burgemeester Brouwer zoekt ook dit jaar weer vakantiewerk · Foto('s): Archief RTV NOF
  Archief RTV NOF

Burgemeester Brouwer zoekt ook dit jaar weer vakantiewerk

dinsdag 05 juli 2022

ACHTKARSPELEN – Nog even en dan begint de zomervakantie. Burgemeester Oebele Brouwer wil zijn vakantieperiode graag nuttig besteden. Daarom zoekt hij vakantiewerk. “Dit jier doch ik foar de tredde kear ‘fakânsjewurk’ yn ús gemeente. Yn foargeande jierren is my dat poerbêst befallen.” Kan uw bedrijf of organisatie wel een extra paar handen gebruiken? Meld u dan aan.

Veel organisaties en bedrijven werken in de vakantieperiode gewoon door. In een aantal sectoren (toerisme, horeca, landbouw) is het zelfs drukker dan normaal. Burgemeester Brouwer werkt ook door in de zomervakantie. Tijdens het zomerreces van de raad en het college heeft hij meer tijd om de gemeente in te gaan.

“De fakânsjebaantsjes jouwe my de kâns om yn de kunde te kommen mei bedriuwen en organisaasjes en derneist fyn ik it heel nijskjirrich om (nije) minsken te moetsjen. Ik kom net allinnich foar de kofje mar doch graach mei yn de deistige wurksumheden: set my mar oan it wurk!”

Aanmelden vakantiewerk

Wie heeft een leuke vakantiebaan voor de burgemeester van Achtkarspelen? Laat het weten en stuur voor 15 juli een e-mail naar communicatie@achtkarspelen.nl onder vermelding van ‘Vakantiewerk’. Voorwaarde is wel dat het om een bedrijf of organisatie uit de gemeente gaat. Uit de inzendingen worden enkele bedrijven en organisaties geselecteerd.

Auteur: Redactie RTVNOF
Heb jij nieuws of een opmerking? Stuur de redactie een WhatsApp.
Stuur je tip, video of foto's naar:
  0511-441202 of   tip@rtvnof.nl.

VANDAAG OP DE RADIO

105.0 - 105.8 - 107.0 - 107.3 - 107.8 FM
 • 00:00 - 07:00
  It lûd fan Stêd, Waad en Wâlden
  Non-stop muziek met (regio)nieuws en weer.
 • 07:00 - 09:00
  De moarnsshow
  Overzicht van nieuwsreportages & weerbericht en hoofdpunten van het nieuws.
 • 09:00 - 19:00
  It lûd fan Stêd, Waad en Wâlden
  Non-stop muziek met (regio)nieuws en weer.
 • 19:00 - 21:00
  Gospel Time
  Tjerkje Broersma
 • 21:00 - 23:00
  Wat Draaie Menu
  Martin van der Velde
 • 23:00 - 00:00
  It lûd fan Stêd, Waad en Wâlden
  Non-stop muziek met (regio)nieuws en weer.
© 1989 - 2024 RTVNOF · Contact · Tip de redactie · Ingezonden brieven · Disclaimer · Privacy Statement RTV NOF · Vrijwilliger worden?