Burgemeester Kramer bracht bezoek aan Houthandel Barkmeijer · Foto('s): Sake Beerstra
  Sake Beerstra

Burgemeester Kramer bracht bezoek aan Houthandel Barkmeijer

woensdag 20 oktober 2021

KOLLUM – Afgelopen woensdag bracht burgemeester Kramer een bedrijfsbezoek aan Houthandel Barkmeijer. Kramer wil graag in contact komen met de ondernemers van de voormalige gemeente Kollumerland. Kramer bezocht gelijk één van de mooiste bedrijven.

Houthandel Barkmeijer bestaat ruim 100 jaar en zit al die tijd in Kollum. Op de Oliemolen singel werd ruim 100 jaar geleden de toen bestaande houthandel overgenomen door Barkmeijer. Op de Oliemolen singel was Barkmeijer tot 2005 gevestigd. Het bedrijf was uit zijn jasje gegroeid en in Kollum op het industrieterrein Jumaheerd werd grond aangekocht en hier werd een prachtig bedrijfsgebouw gebouwd met genoeg ruimte.

Barkmeijer onderscheidt zich met een eigen machinale houtbewerking van de andere houthandelaren. In de machinale houtbewerking kan alle soorten hout op maat geschaafd en gezaagd worden. Ander sterke punten van Barkmeijer zijn, snelle leveringen, goede service, uitstekende kwaliteit en doordat er weinig verloop in het personeel is beschikt Barkmeijer over heel veel ervaring en kennis. Barkmeijer levert met name in Noord Oost Friesland aan de professionele markt. Barkmeijer beschikt over een prachtige showroom waar genoeg keuze is in gevelbekleding, binnen- en buiten deuren. Bij Barkmeijer zijn 17 personen werkzaam.

Burgemeester kramer werd ontvangen door algemeen directeur Jan Kempenaar. Na de koffie en het inleidend praatje van Kempenaar kreeg Burgemeester Kramer een rondleiding door het bedrijf. Kramer was goed voorbereid en kwam met een paar pittige vragen waar hij ook een keurig antwoord op kreeg.

Auteur: Redactie RTVNOF
Heb jij nieuws of een opmerking? Stuur de redactie een WhatsApp.
Stuur je tip, video of foto's naar:
  0511-441202 of   tip@rtvnof.nl.
Burgemeester Kramer bracht bezoek aan Houthandel Barkmeijer · Foto('s): Sake Beerstra
  Sake Beerstra

VANDAAG OP DE RADIO

105.0 - 105.8 - 107.0 - 107.3 - 107.8 FM
  • 00:00 - 19:00
    It lûd fan Stêd, Waad en Wâlden
    Non-stop muziek met (regio)nieuws en weer.
  • 19:00 - 21:00
    Gospel Time
    Tjerkje Broersma
  • 21:00 - 23:00
    Wat Draaie Menu
    Martin van der Velde
  • 23:00 - 00:00
    It lûd fan Stêd, Waad en Wâlden
    Non-stop muziek met (regio)nieuws en weer.
© 1989 - 2024 RTVNOF · Contact · Tip de redactie · Ingezonden brieven · Disclaimer · Privacy Statement RTV NOF · Vrijwilliger worden? · Externe Radio