Buurtbewoners Mearsloatswal in Dokkum bedreigd · Foto('s): 112-dokkum.nl
  112-dokkum.nl

Buurtbewoners Mearsloatswal in Dokkum bedreigd

maandag 30 juli 2018

Aan de Mearsloatswal in Dokkum heeft zich vrijdagavond een bizarre situatie voorgedaan. Een groepje buurtbewoners stond op de Mearsloatswal in de stad te kijken naar de bloedmaan. Een van de buurtbewoners lag al op bed en had al meermaals uit het raam geschreeuwd: “jullie moeten allemaal stiller doen. Ik wil graag slapen.” Uiteindelijk is de man met een mes naar buiten gelopen en stapte hij op de groep buurtbewoners af. Nogmaals noemde de man: “het moet nu écht stiller worden.”  

Iemand uit de groep stapte op de man af om hem te kalmeren. Daarop begon de man met het mes te dreigen. Vervolgens ging de man weer naar binnen in zijn woning. Intussen was de politie al gebeld en kwamen met veel eenheden ter plaatse. De man die bedreigd is heeft geen aangifte gedaan, daarmee is de kous voor de politie op zo’n moment ook af. Aldus de persvoorlichting van Politie Noord Nederland.

Agenten zijn nog wel bij de dreigende man binnen geweest en hebben gevraagd of hij iemand bedreigd heeft met een mes. Dit ontkende de man, waarna alle voertuigen weer vertrokken.

Vandaag op de radio

 • 00:00 - 08:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
 • 08:00 - 09:00
  Harteklanken
  Tijdens het ontbijt op zaterdagochtend brengt RTV NOF geestelijke Harteklanken.
 • 09:00 - 11:00
  Klankbord
  Geestelijk verzoekplaten programma. Tijdens het programma bestaat de mogelijkheid om telefonisch een lied met een boodschap aan te vragen voor een zieke of jarige of gewoon zomaar.
 • 11:00 - 14:00
  Weekend Nieuwsshow
  Luchtig lunchprogramma, waarin nieuws en actualiteiten op een toegankelijke manier worden besproken.
 • 14:00 - 18:00
  Runwei Sport
  Het sportprogramma van RTV NOF met live verslag van alle sporten uit Noordoost-Friesland. Naast voetbal ook veel aandacht voor korfbal, volleybal, basketbal, kaatsen meer.
 • 18:00 - 20:00
  Hollandse toppers
  Elke zaterdagavond hoor je Tinus uit je speakers komen. De gezelligste hits en meezingers komen voorbij in Hollandse toppers!
 • 20:00 - 22:00
  Hollands op zijn best
  Nederlandstalig verzoekplaten-programma voor iedereen, voor jong en oud. Bel voor een plaat naar (0511) 44 12 02.
 • 22:00 - 00:00
  Hollandse Nacht
  Nonstop de beste Nederlandstalige muziek.
© 1989 - 2020 RTVNOF · · Regio · Historie · Sport · Ondernemend · Agenda · Uitzending gemist · Contact · Privacy Statement RTV NOF · Reclame · Disclaimer · Organisatie · RTV Kanaal30 Geschiedenis · Donateurs · Vrijwilliger worden?