CDA-Koffiehuis is Fairtrade · Foto('s): Eigen foto
  Eigen foto

CDA-Koffiehuis is Fairtrade

maandag 12 november 2018

Het CDA Koffiehuis in Dokkum schenkt sinds afgelopen zaterdag fairtrade koffie en thee. De voorzitter van de Fairtrade werkgroep, de heer Freek Abma, kwam een kijkje nemen in het CDA-huis en liet zich de koffie goed smaken.

Fairtrade staat voor eerlijke handel. Dat betekent dat producenten in ontwikkelingslanden een eerlijke prijs krijgen voor hun product, dat de omstandigheden waarin zij werken menswaardig zijn en dat de productieprocessen milieuvriendelijk zijn. Door een gecertificeerd Fairtrade product te gebruiken, mag het CDA-koffiehuis een klein steentje bijdragen aan eerlijke handel en eerlijke prijzen.

In het CDA-Koffiehuis kunnen mensen tijdens het winkelen even op adem komen, een gratis kopje Fairtrade koffie drinken en met elkaar en het CDA in gesprek gaan over de toekomst van onze nieuwe gemeente. Het CDA-huis, dat is gevestigd aan de Boterstraat in Dokkum, is open tot aan de verkiezingen op 21 november.

Vandaag op de radio

 • 00:00 - 18:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
 • 18:00 - 19:00
  Hoezo Kleinkunst
  Hoezo Kleinkunst brengt u liedjes, sketsches en wetenswaardigheden vanaf het begin van de kleinkunst tot de jaren '90 van de vorige eeuw.
 • 19:00 - 20:00
  Fryslan Fan
 • 20:00 - 21:00
  Werom yn de tiid
  Werom yn de tiid is een programma mei muzyk ut de jierren '60 en '70.
 • 21:00 - 00:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
© 1989 - 2020 RTVNOF · · Regio · Historie · Sport · Ondernemend · Agenda · Uitzending gemist · Contact