Cliënten Thuiszorg Het Friese Land naar Iepenloftspul Brantgum · Foto('s): 

Cliënten Thuiszorg Het Friese Land naar Iepenloftspul Brantgum

woensdag 17 juni 2015

Thuiszorg Het Friese Land heeft haar cliënten uit Brantgum en omgeving uitgenodigd voor de try out van het Iepenloftspul ‘De Ferskoppeling’ in Brantgum. Hiermee bedankt de Thuiszorg Het Friese Land haar cliënten voor het soms jarenlange vertrouwen in de organisatie.

De cliënten zijn samen met twee mantelzorgers uitgenodigd voor de voorstelling. Het idee kwam van team Oost en West Dongeradeel. “We staan er niet altijd bij stil dat onze cliënten dagelijks dingen uit handen geven die ze voorheen zelf deden”, zegt Ytje Dijkman, wijkverpleegkundige in Holwert. “Denk aan douchen en aankleden: voor de meeste mensen de gewoonste zaak van de wereld. Wij mogen iedere dag bij onze cliënten thuis komen en iedere dag weer vertrouwen ze ons de zorg toe. Team Dongeradeel vond het tijd om haar cliënten eens te bedanken”, aldus Ytje Dijkman.

Alle cliënten uit Brantgum en omgeving
Dat doet team Dongeradeel van Thuiszorg Het Friese Land door alle cliënten in Brantgum en omgeving uit te nodigen voor de try out van het Iepenloftspul ‘De Ferskoppeling’ in Brantgum. De uitnodiging ontvingen ze van hun zorgverlener. De cliënten waren blij verrast en stelden het zeer op prijs. De medewerkers van Thuiszorg Het Friese Land uit de regio Brantgum zijn die avond vrijwillig aanwezig om de cliënten te begeleiden en te ondersteunen. De cliënten zijn dus in goede en betrouwbare handen.

De Ferskoppeling
Het Iepenloftspul De Ferskoppeling is een theaterstuk geschreven door Baukje van Hichtum naar een boek van A.M. de Jong en geregisseerd door Atsje Lettinga. Het gaat over het leven van Lindert, een jonge man met een beperking. Zijn beperking is niet alleen zichtbaar aan de buitenkant, maar er is sprake van een meervoudige beperking. Het theaterstuk wordt opgevoerd door inwoners van Brantgum en omgeving.

Auteur: Redactie RTVNOF
Heb jij nieuws of een opmerking? Stuur de redactie een WhatsApp.
Stuur je tip, video of foto's naar:
  0511-441202 of   tip@rtvnof.nl.

VANDAAG OP DE RADIO

105.0 - 105.8 - 107.0 - 107.3 - 107.8 FM
  • 00:00 - 19:00
    It lûd fan Stêd, Waad en Wâlden
    Non-stop muziek met (regio)nieuws en weer.
  • 19:00 - 21:00
    Gospel Time
    Tjerkje Broersma
  • 21:00 - 23:00
    Wat Draaie Menu
    Martin van der Velde
  • 23:00 - 00:00
    It lûd fan Stêd, Waad en Wâlden
    Non-stop muziek met (regio)nieuws en weer.
© 1989 - 2024 RTVNOF · Contact · Tip de redactie · Ingezonden brieven · Disclaimer · Privacy Statement RTV NOF · Vrijwilliger worden? · Externe Radio