Connect Jongerenavond op 5 april en 28 juni in de Âld Skoalle Driezum

Donderdag 14-03-2019
Waar:
Driezum
Wanneer:
Vrijdag 05-04-2019
Connect Jongerenavonden Fryslân – een nieuw interkerkelijk initiatief. Ontstaan vanuit het verlangen om in eenheid verbinding te zoeken met God en met elkaar.

Een groepje enthousiaste vrijwilligers uit verschillende kerken in (Noordoost) Friesland hebben nieuwe interkerkelijke jongerenavonden opgezet. Bij de nieuwe interkerkelijke Connect-jongerenavonden staat Bijbelse toerusting centraal en is er ook ruimte voor gezelligheid en ontmoeting. Connect betekent verbinding en het is de hartelijke wens van de commissie dat er allereerst een verbinding met de Heere mag komen en daarnaast ook met elkaar.

Het is de bedoeling om ongeveer vier avonden per jaar te organiseren en voor deze avonden sprekers uit te nodigen die in het jeugdwerk actief zijn. De avonden zullen georganiseerd worden in de Fryske Wâlden, maar ook andere gemeentes en jongeren uit de rest van Friesland zullen worden uitgenodigd.

Er is nu een commissie samengesteld die de Connect-jongerenavonden Fryslân opzetten, de initiatiefnemers zijn Aukje Elzinga (herv. gem. Driezum), Henriëtte Kooistra (CGK Broeksterwoude-Andreasgemeente), Carolien Lodder (HHK Wâlterswald), Irene Mol (herv. gem. Driezum), Roelof Smit (CGK Damwâld. Deze jongerenavonden worden begeleid door ds. J.A. Mol (herv. gem. Driezum).

Onze eerste jongerenavond is op 5 april in de ‘Âld Skoalle’ te Driezum (Tsjerkestrjitte 2, 9114 RL Driezum). Marcel Vroegop zal op deze avond spreken over het thema: ‘Gods wil in jouw leven’.
Inloop om 19.30 uur en de avond start om 19.45 uur. Na afloop is er voldoende tijd om elkaar te ontmoeten en na te praten.

Jongeren tussen de 16 en 36 jaar zijn van harte welkom! Wij zijn te volgen via ons Instagram account: @connectjongerenavondenfryslan.

De tweede avond is op vrijdagavond 28 juni en Remco de Jong (student TUA / rechercheur) zal komen spreken over ‘Geloven in de praktijk’.

 

terug naar overzicht


Vandaag op de radio

00:00-18:00 | RTV NOF Nonstop
18:00-19:00 | Lytse klankjes
19:00-21:00 | Gospel Time
21:00-22:00 | Geloven & Beleven
22:00-00:00 | RTV NOF Nonstop
Klik hier voor programma- informatie