Conntact opent 29 maart a.s. nieuw kantoor in Buitenpost · Foto('s): C. Oldenhuis / Aernout Steegstra
  C. Oldenhuis / Aernout Steegstra

Conntact opent 29 maart a.s. nieuw kantoor in Buitenpost

dinsdag 19 maart 2019

Op 1 maart is Conny Oldenhuis met haar bedrijf Conntact verhuisd van Kollum naar een groter kantoor in Buitenpost. Conntact verzorgt persoonlijke telefonische (verkoop)ondersteuning voor zowel ondernemers als zorg- en overheidsinstellingen. In het kantoor aan De Schepperstraat 2A heeft Conny nu meer ruimte voor haar groeiende onderneming. Op 29 maart van 16-19 uur vindt de officiële opening plaats en kunnen zakelijk geïnteresseerden uit de regio ook een kijkje nemen.

Meer klanten, service en tijd voor ondernemers en zorg- en overheidsinstellingen

Conny en haar team ondersteunen klanten met telefonische verkoop en relatiebeheer. Dit varieert van het waarnemen van inkomende telefoongesprekken tot het actief (na)bellen naar relaties en potentiële klanten. Conntact belt onder meer offertes na, herinnert genodigden aan een uitnodiging of maakt bezoekafspraken voor vertegenwoordigers. Ook apk-afspraken maken namens autobedrijven is een onderdeel van hun dienstverlening. Door de toenemende vraag uit de markt is Conntact sinds de oprichting in maart 2015 inmiddels gegroeid naar een team van acht medewerkers. Hierdoor ontstond het verlangen naar een grotere werklocatie met een sterke IT-infrastructuur. Deze is in Buitenpost gevonden.

Meer vraag naar persoonlijke telefonische dienstverlening

“Vier jaar geleden ben ik gestart met Conntact. Vanuit mijn ervaring en passie voor marketing & verkoop, ontdekte ik de behoefte bij ondernemers en zorg- en overheidsinstellingen om telefonische relatiebeheer uit te besteden. Soms ontbreekt het mijn klanten hiervoor aan tijd en soms besteedt men koude acquisitie of het nabellen van offertes liever uit”. Het team begint altijd goed getraind aan een opdracht en spreekt naast Nederlands, Duits en Engels ook Fries. Hierdoor kan Conntact een breed scala aan klanten en relaties bedienen en zijn ze sterk in de regio: “Ook mijn eigen klantenbestand groeide en ik kreeg tevens de vraag om de telefoon waar te nemen tijdens afwezigheid. Twee soorten dienstverlening, inkomende en uitgaande telefoongesprekken, die lastig zijn te combineren”. Conntact breidde hierdoor gestaag uit naar inmiddels acht (parttime) medewerkers. “Meer medewerkers vraagt ook om meer ruimte en privacy tijdens het telefoneren. Ik ben dan ook superblij met onze nieuwe, frisse kantoorruimte in Buitenpost. Vanaf deze mooie en rustige plek kunnen we op onze persoonlijke en vertrouwde manier onze klanten ondersteunen”.

Feestelijke opening voor ondernemers en zakelijke relaties

Op 29 maart a.s. van 16.00 – 19.00 uur zal het nieuwe kantoor aan De Schepperstraat 2A feestelijk geopend worden. Alle ondernemers en zakelijke relaties uit de regio zijn dan van harte welkom om kennis te maken met het team van Conntact en hun nieuwe bedrijfspand/kantoor.

Conntact opent 29 maart a.s. nieuw kantoor in Buitenpost · Foto('s): C. Oldenhuis / Aernout Steegstra
Conntact opent 29 maart a.s. nieuw kantoor in Buitenpost · Foto('s): C. Oldenhuis / Aernout Steegstra
  C. Oldenhuis / Aernout Steegstra

Vandaag op de radio

 • 00:00 - 18:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
 • 18:00 - 19:00
  Goed gestemd
  Geestelijk kinderprogramma.
 • 19:00 - 21:00
  Leafde foar muzyk
  Klaske neemt je mee in haar liefde voor muziek, met de mooiste muziek door haar uitgekozen.
 • 21:00 - 23:00
  De Smachtwacht
 • 23:00 - 00:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
© 1989 - 2020 RTVNOF · · Regio · Historie · Sport · Ondernemend · Agenda · Uitzending gemist · Contact · Privacy Statement RTV NOF · Disclaimer · Organisatie · Vrijwilliger worden?