Chauffeurs van Meckama State duidelijk herkenbaar · Foto('s): Sake Beerstra
  Sake Beerstra

Chauffeurs van Meckama State duidelijk herkenbaar

maandag 10 oktober 2022

KOLLUM – Een van de activiteiten van de Stichting Vrienden van Meckama State is het verzorgen van het seniorenvervoer door middel van een rolstoelbus. Bewoners, maar ook de cliënten van de dag verzorging kunnen daar gebruik van maken.

Ook wordt de bus beschikbaar gesteld aan de afdeling Welzijn voor het organiseren van uitstapjes. Een enthousiast team van chauffeurs zorgt voor het vervoer. Zij doen dat vrijwillig en met grote inzet, omdat ze weten dat ze hun “klanten” er een groot plezier mee doen. Vorig jaar bleek dat de huidige bus aan vervanging toe is. Het bestuur heeft toen besloten een nieuwe rolstoelbus te kopen. Het was de bedoeling om bij de ingebruikname van de nieuwe bus ook de beroepskleding van de chauffeurs te presenteren.

Deze chauffeurs zijn het visite kaartje van Meckama State en mogen als zodanig ook herkenbaar zijn.  Helaas is de bus nog steeds niet afgeleverd vanwege de alom bekende redenen van het niet op tijd kunnen krijgen van onderdelen,  maar de beroepskleding in de vorm van een jack met embleem voor de chauffeurs is  inmiddels wel beschikbaar. Vanaf nu herkent u deze vrijwilligers aan de kleding als chauffeurs van Meckama State en hopelijk binnenkort op de nieuwe bus.

Foto: Vlnr voorste rij: F. Dillema, L. Poelstra, M. Krook, D. Postma, P. Korse. Vlnr achterste rij: M. Bijlstra, B. Renkema, D. Dam, S. Poelstra, A. Poelstra. Dhr. P. Sijtsma ontbreekt op de foto.

Auteur: RTV NOF | Sake Beerstra
Heb jij nieuws of een opmerking? Stuur de redactie een WhatsApp.
Stuur je tip, video of foto's naar:
  0511-441202 of   tip@rtvnof.nl.
Chauffeurs van Meckama State duidelijk herkenbaar · Foto('s): Sake Beerstra
  Sake Beerstra

VANDAAG OP DE RADIO

107.0 - 107.3 - 105.8 FM
 • 00:00 - 16:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
 • 16:00 - 18:00
  Op naar het weekend!
  Peter Visser neemt je mee het weekend in met gezellige muziek.
 • 18:00 - 20:00
  Hits op Freed
  Het interactieve Nederlandstalige verzoekprogramma van Sjoerd Gjalt de Vries. Beleef het elke vrijdagavond mee. Bij Hits op Freed worden er naast liedjes ook leuke interviews uitgezonden en kun je naar de studio bellen om een plaatje aan te vragen. Voor ieder wat wils: Hits op Freed, elke vrijdag van 18.00 tot 20.00 uur.
 • 20:00 - 00:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!

VANDAAG OP DE RADIO

105.0 - 107.8 FM
© 1989 - 2023 RTVNOF · Contact · Tip de redactie · Ingezonden brieven · Disclaimer · Privacy Statement RTV NOF · Vrijwilliger worden? · Externe Radio