De Fûgelhelling neemt maatregelen in verband met coronavirus · Foto('s): Archief RTV NOF
  Archief RTV NOF

De Fûgelhelling neemt maatregelen in verband met coronavirus

donderdag 12 maart 2020

Het bestuur van De Fûgelhelling heeft maatregelen getroffen om besmetting met het coronavirus tegen te gaan. De aangekondigde vliegerwedstrijd op zaterdag 21 maart, als opening van het jubileumjaar, gaat niet door en wordt verplaatst naar een latere datum, zo mogelijk naar zaterdag 6 juni als er open dag is op De Fûgelhelling.

De geplande lezing op vrijdag 27 maart over albinisme bij vogels gaat niet door. Deze lezing wordt mogelijk het volgende winterseizoen gegeven.

De openstelling voor bezoekers op woensdagmiddag komt tot nader order te vervallen.

Dierenambulances, die vogels en andere dieren brengen, wordt gevraagd de dieren in het verblijf bij het ingangshek te plaatsen, het zgn. nachthok. Het nachthok is daarvoor ingericht en de dieren worden uiteraard direct na inbreng verzorgd. Op deze manier worden de contacten tot een minimum beperkt.

Eerder heeft het bestuur een training voor het wassen van olieslachtoffers met deelnemers uit het hele land, al laten afblazen.

Vandaag op de radio

 • 00:00 - 18:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
 • 18:00 - 19:00
  Hoezo Kleinkunst
  Hoezo Kleinkunst brengt u liedjes, sketsches en wetenswaardigheden vanaf het begin van de kleinkunst tot de jaren '90 van de vorige eeuw.
 • 19:00 - 20:00
  Fryslan Fan
 • 20:00 - 21:00
  Werom yn de tiid
  Werom yn de tiid is een programma mei muzyk ut de jierren '60 en '70.
 • 21:00 - 00:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
© 1989 - 2020 RTVNOF · · Regio · Historie · Sport · Ondernemend · Agenda · Uitzending gemist · Contact · Privacy Statement RTV NOF · Disclaimer · Organisatie · Vrijwilliger worden?