De Wingerd in actie voor de Voedselbank · Foto('s): Koos Scherjon
  Koos Scherjon

De Wingerd in actie voor de Voedselbank

maandag 30 januari 2023

DAMWALD – Woensdag 21 december, hield De Wingerd (school voor speciaal onderwijs te Damwâld) een kerstmarkt voor de Voedselbank. De leerlingen van het SO en de VD waren wekenlang daarvoor in actie om allerlei werkstukken te maken voor de verkoop.

Van kerststukjes tot pindakransen, van houten kerstboompjes tot kerststerren…elke groep had een kraampje vol prachtige cadeaus.
De kerstmarkt werd heel druk bezocht door ouders, familieleden en dorpsgenoten! Het kwam nog meer in de kerstsfeer door het zingen van het koor en het spelen van het muziekkorps van De Wingerd. Buiten verbleven in een verlichtte stal, een paar schapen, kalfjes en een ezel. Onder het genot van warme chocolademelk of snert, konden alle belangstellenden genieten van deze gezellige sfeer.
Het bedrag wat De Wingerd heeft opgebracht voor de Voedselbank bedraagt €2093,50!! Een geweldige opbrengst!!

Op foto overhandigen de leerlingen Martin Metz en Sharandy Kaffa de cheque aan Joke Kemper en Metsje de Vries van de Voedselbank!

Auteur: Redactie RTV NOF

VANDAAG OP DE RADIO

107.0 - 107.3 - 105.8 FM
 • 00:00 - 16:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
 • 16:00 - 18:00
  Op naar het weekend!
  Peter Visser neemt je mee het weekend in met gezellige muziek.
 • 18:00 - 20:00
  Hits op Freed
  Het interactieve Nederlandstalige verzoekprogramma van Sjoerd Gjalt de Vries. Beleef het elke vrijdagavond mee. Bij Hits op Freed worden er naast liedjes ook leuke interviews uitgezonden en kun je naar de studio bellen om een plaatje aan te vragen. Voor ieder wat wils: Hits op Freed, elke vrijdag van 18.00 tot 20.00 uur.
 • 20:00 - 00:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!

VANDAAG OP DE RADIO

105.0 - 107.8 FM
© 1989 - 2023 RTVNOF · Contact · Tip de redactie · Ingezonden brieven · Disclaimer · Privacy Statement RTV NOF · Vrijwilliger worden? · Externe Radio