Dit weekend in Rûnwei Sport · Foto('s): 

Dit weekend in Rûnwei Sport

vrijdag 24 januari 2020

Zaterdag is er weer een uitzending van Rûnwei Sport. De vrijwilligers gaan zaterdag weer op pad en zijn bij: VV Kollum – Be Quick Dokkum (Jan Wagenaar), SC Veenwouden – SC Stiens (Anton van der Meer), VV Zwaagwesteinde – SC Joure (IJde Prins), VV Anjum – SC Berlikum (René Terpstra) en WTOC – SC Kootstertille (Wiebe de Boer).

Daarnaast bellen we met Martin van der Meulen over de wedstrijd Hoek tegen Harkemase Boys. De presentatie en techniek is in handen van Jan Postma en Sietse Weistra. Rûnwei Sport is er ook op de zondagmiddag. We volgen de wedstrijden: VV Surhuisterveen – Mildam (Lammert Brouwer en Warga – De Walden (Gerrie Jansma). In de uitzending is aandacht voor andere sporten uit de regio en alle tussenstanden op de voetbalvelden. Presentatie en techniek in De Westereen is in handen van René Terpstra en Bertus Hatzmann.

Vandaag op de radio

 • 00:00 - 18:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
 • 18:00 - 19:00
  Lytse klankjes
  Lytse klankjes is een geestelijk programma bij RTV NOF voor de jonge luisteraars.
 • 19:00 - 21:00
  Gospel Time
  Gospelmuziek uit Noordoost-Friesland, maar ook van ver daarbuiten.
 • 21:00 - 22:00
  Geloven & Beleven
  Wekelijks ontvangen we een gast met wie gesproken over het geloof. In het gesprek wordt gesproken over persoonlijke ervaringen en de rol van het geloof in het leven van de gast.
 • 22:00 - 00:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
© 1989 - 2020 RTVNOF · · Regio · Historie · Sport · Ondernemend · Agenda · Uitzending gemist · Contact · Privacy Statement RTV NOF · Disclaimer · Organisatie · Vrijwilliger worden?