Doede Douma 12,5 jaar bij de Paradisobar

Zondag 15-09-2019
KOLLUM - Doede Douma geboren in Zwaagwesteinde, maar al jaren een bekend gezicht in en om Kollum. Als er een feestje is is Doede van de partij, toen bedacht Johnny de Vries (Paradisobar) dat ie wel wat kon helpen.

Dat leek Doede een goed idee, vanaf toen was Doede een vertrouwd gezicht in de Paradisobar maar ook in de Manolitobar. Hij zorgt er voor dat alles netjes blijft in het cafe. Alle gasten werden op gebak getrakteerd en Doede kreeg een presentie uit handen van Johnny de Vries met een diner bon voor twee personen. Hij leegt de vuilniszakken en ruimt alle plastic bekers op. Vroeger werkten ze nog met glas maar tegenwoordig is alles veilig in plastic. Soms vraagt ie vrij, dan gaat ie naar een Hollandse avond

Als Jannes in de buurt is dan is Doede er ook, 1 keertje ging het mis, Jannes had een nieuwe auto (een hele dure) en Doede trok iets te enthousiast de deur open, maar de verzekering heeft het keurig opgelost. Doede is ook 1 keertje van de trap gevallen, wat een aandacht kreeg hij van alle dames in het cafe. Gelukkig ging het snel weer beter met hem. Nu 12,5 jaar later is Doede nog steeds populair in het cafe en hij let altijd goed op. Doede is met zn 49 jarige leeftijd echt een oude rot in het vak! Kom je hem binnenkort tegen in Kollum? Feliciteer m dan even, want het is echt een gouden kracht.

terug naar overzicht
Doede Douma 12,5 jaar bij de Paradisobar Verslag op www.rtvnof.nl
© Foto's: Sake Beerstra

Vandaag op de radio

00:00-18:00 | RTV NOF Nonstop
18:00-19:00 | Hoezo Kleinkunst
19:00-20:00 | Fryslan Fan
20:00-21:00 | Werom yn de tiid
21:00-00:00 | RTV NOF Nonstop
Klik hier voor programma- informatie