DOS niet opgewassen tegen ODS · Foto('s): 

DOS niet opgewassen tegen ODS

zondag 08 december 2019

De volleyballers van DOS hebben na de troosteloze vertoning tegen HVC van twee weken geleden ook afgelopen donderdag tegen de nummer vier ODS geen echte potten kunnen breken.

In een duel waarin DOS opnieuw zonder midspeler Douwe Kooistra aan moest treden maakten de Kollumerzwagers teveel individuele fouten en zegevierden de Beetsterzwagers uiteindelijk redelijk eenvoudig met 3-1 (25-11, 23-25, 25-18, 25-20).

Met Niels Huttema en ‘oude strijder’ Jan van Slageren in de basis werkte de ploeg deze keer wel veel harder voor de punten dan in het vorige competitieduel, maar in de aanval en netverdediging was meer dan de helft van de spelers niet goed bij de les. Alleen in de tweede set was dit wel goed en die set werd dan ook direct gewonnen. In de andere sets liep men, ondanks enkele goede blokkeringen en aanvallen, gewoon simpelweg achter de feiten aan.

Komende zaterdag 14 december staat eindelijk weer een thuiswedstrijd op het programma, koploper AFC uit Appelscha is dan om 17.00 uur te gast in sporthal De Saedkampe. Hopelijk kunnen de toeschouwers dan eindelijk weer eens genieten van een ouderwets spelend DOS. Douwe Kooistra zal er dan nog steeds niet bij zijn, hij heeft teveel last van naweeën van zijn knieblessure, maar met Peter Wolters weer binnen de gelederen zou er misschien wel iets mogelijk moeten kunnen zijn.

© Verslag: Cornelis van Slageren

 

Vandaag op de radio

 • 00:00 - 18:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
 • 18:00 - 19:00
  Hoezo Kleinkunst
  Hoezo Kleinkunst brengt u liedjes, sketsches en wetenswaardigheden vanaf het begin van de kleinkunst tot de jaren '90 van de vorige eeuw.
 • 19:00 - 20:00
  Fryslan Fan
 • 20:00 - 21:00
  Werom yn de tiid
  Werom yn de tiid is een programma mei muzyk ut de jierren '60 en '70.
 • 21:00 - 00:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
© 1989 - 2020 RTVNOF · · Regio · Historie · Sport · Ondernemend · Agenda · Uitzending gemist · Contact · Privacy Statement RTV NOF · Disclaimer · Organisatie · Vrijwilliger worden?