Douwe Boersma te gast in Leafde foar muzyk

Woensdag 09-10-2019
DE WESTEREEN - Woensdagavond mag Klaske wel een hele bijzondere gast welkom heten in haar radioprogramma Leafde Foar Muzyk! Het is de 15-jarige Douwe Boersma uit Drachten, een jongen met veel liefde voor muziek. Hij is ook gek op radio maken en studio’s bewonderen.

Regelmatig vraagt Douwe op woensdagavonden een plaatje bij Klaske aan
en zo hebben ze ook regelmatig contact op facebook. Muziek is de taal die iedereen begrijpt. Het is een element dat mensen over de hele wereld, met elkaar verbindt, en dat niet door grenzen of vooroordelen tegengehouden kan worden.

Douwe gaat naar school in Beetsterzwaag omdat hij speciaal onderwijs krijgt. Hij is geboren met bepaalde beperkingen en dat maakt het voor hem en zijn familie allemaal niet gemakkelijk. Douwe is ondanks dat toch een hele fijne positieve jongen en het weerhoudt hem ook niet van het najagen van zijn grote droom om radio-dj te worden. Klaske vind het geweldig dat hij vanavond haar gast zal zijn en ze gaan er twee mooie gezellige wee uurtjes Leafde Foar Muzyk van maken met elkaar.

Ook zal er een telefonisch interviewtje zijn met de Amerikaanse zangeres Lori Lieberman bekend van ‘Killing me softly’ en nog veel meer geweldige liedjes. Momenteel tourt Lori Lieberman samen met het Nederlandse Mantigi Quartet door mooie Nederlandse theaters. Ook zal ze morgenavond een concert geven in De Neushoorn te Leeuwarden. Alles ook naar aanleiding van haar nieuwe album The Girl and the Cat.

Luister woensdagavond tussen 19.00 en 21.00 uur bij RTV NOF naar Leafde foar muzyk.

terug naar overzicht

© Foto's: Eigen foto

Overig nieuws

Vandaag op de radio

00:00-19:00 | RTV NOF Nonstop
19:00-21:00 | Country Trail
21:00-22:00 | Brasstime
22:00-00:00 | RTV NOF Nonstop
Klik hier voor programma- informatie