Drie teams van Kings naar Nederlands kampioenschap · Foto('s): Eigen foto
  Eigen foto

Drie teams van Kings naar Nederlands kampioenschap

maandag 27 mei 2019

Zaterdag 25 mei zijn er in totaal tien judo teams van de Kings vertrokken naar Dedemsvaart om daar deel te nemen aan de districtskampioenschappen van Noord Nederland, dit zijn de provincies Fryslân, Groningen en Drenthe.

De jongens tot twaalf jaar van de Kings hadden twee teams, het tweede team deed het heel erg goed en won van de uiteindelijke 2e plek Dijkmansport, maar had verder helaas niet genoeg punten voor een podium plek. Het eerste team won van alle andere teams en werd daardoor kampioen. De meisjes tot twaalf waren erg sterk en moesten daarom alleen Veendam voor zich laten, een dik verdiende zilveren medaille. De jongens tot vijftien jaar waren geweldig en verrasten hier en daar heel mooi wat uiteindelijk resulteerde in een spannende strijd naar het podium en een bronzen plak. De meisjes -15 waren oppermachtig, ze versloegen alle teams en werden verdienstelijk kampioen van Noord Nederland.

Samen met het reguliere teamtoernooi werd er een opstap teamtoernooi georganiseerd waar de Kings ook nog vijf teams hadden, hier deden allemaal beginners aan mee. In deze klasse wonnen de Kings de zilvere plak en de bronzen plak.

• 00:00 - 07:00
  • 07:00 - 08:00
  • 08:00 - 10:00
  • 10:00 - 12:00
  • 12:00 - 14:00
  • 14:00 - 18:00
  • 18:00 - 20:00
  • 20:00 - 22:00