Druk bezochte open dag Lauwers College Kollum

Vrijdag 24-01-2020
KOLLUM - Meer dan 300 bezoekers kwamen gisteren af op de open dag van het Lauwers College in Kollum. Sinds dit schooljaar is de school gevestigd in de nieuwe Campus aan de Gerrit Bleekerstraat 3 in Kollum.

Het Lauwers College is een vmbo school waar op een gepersonaliseerde manier wordt lesgegeven (GO!) Wekelijks een individueel coachgesprek, talent-flexuren, opstart- en afsluitlessen en leergebieden. De leerling staat centraal, haalt het beste uit zichzelf, werkt per vak op een eigen niveau, heeft een vast rooster, een duidelijke structuur en leerlingen worden zo optimaal mogelijk begeleid in hun leerproces. Dat is hoe Lauwers College Kollum GO aanbiedt aan leerlingen die de basisberoepsgerichte, kaderberoepsgerichte of de mavo (TL) leerweg volgen.

Tijdens de open dag kregen de bezoekers een goede indruk van de nieuwe Campus, de verschillende leergebieden en het belang van samenwerken en met elkaar communiceren, wat in het schoolklimaat van het Lauwers College Kollum naar voren komt door de herstelgerichte manier van werken.

Bezoekers van de open dag kregen twee waardebonnen waarmee ze een goed doel uit de regio konden steunen. Er kon gekozen worden voor de actie van Sjoerd Visser uit De Westereen ten behoeve van KWF Kankerbestrijding en/of het Hertenkamp van Kollum. Voor meer info https//acties.kwf.nl /fundraisers/sjoerdvisser/utrechtmarathon2020 Voor beide goede doelen is mooi bedrag opgehaald.

Het was een zeer geslaagde open dag op de nieuwe locatie Campus Kollum. Meer informatie over onze school en het gepersonaliseerd onderwijs (GO!) kunt u vinden op de website van het Lauwers College.

terug naar overzicht
Druk bezochte open dag Lauwers College KollumSjoerd Visser uit De Westereen  in actie ten behoeve van KWF KankerbestrijdingMeer foto's en verslag op www.rtvnof.nl
© Foto's: Sake Beerstra

Overig nieuws

Vandaag op de radio

00:00-18:00 | RTV NOF Nonstop
18:00-19:00 | Goed gestemd
19:00-21:00 | Leafde foar muzyk
21:00-23:00 | De Smachtwacht
23:00-00:00 | RTV NOF Nonstop
Klik hier voor programma- informatie