Druk bezochte openluchtdienst in Veenklooster

Maandag 10-06-2019
VEENKLOOSTER - Door het prachtige weer bezochten twaalfhonderd mensen Pinkstermaandag de open lucht dienst te velde, die geleid werd door voorganger Jacob Folkerts uit Drachten op het landgoed Fogelsanghstate in het Veenkloosterbos. 

Het thema  ‘Jij bent in beeld’ stond centraal bij de openluchtdienst in het Veenklooster bos en tijdens de Beleef route. De muziek werd verzorgd door FaVor (bekend van Nederland Zingt). Langs de route van het bos naar het evenemententerrein stonden verschillende gospelgroepen te spelen. Voor de kinderen en tieners was er een apart programma.

Gospelkoor Joy For People uit Dokkum sloot het Pinksterfeest af. Joy for People Gospel Choir is een groep mensen die gedreven en gepassioneerd muziek maakt. Al meer dan 40 jaar wil Joy for People Gospel Choir het geloof in Jezus Christus op deze manier delen met anderen.

Meer informatie: www.pinksterfeest.com

terug naar overzicht
Druk bezochte openluchtdienst in Veenklooster met als thema Jij bent in beeldDruk bezochte openluchtdienst in Veenklooster met thema Jij bent in beeldKinder activiteiten  Meer foto's en verslag op www,rtvnof.nl
© Foto's: Sake Beerstra


Vandaag op de radio

00:00-18:00 | RTV NOF Nonstop
18:00-20:00 | Bertus Hatzmann
20:00-22:00 | Weekend Kick-Off
22:00-00:00 | Gerjan op Dreef
Klik hier voor programma- informatie