Drukbezochte informatie avond over campus Damwâld

Vrijdag 24-01-2020
DAMWâLD - Inwoners van Damwâld waren donderdagavond 23 januari uitgenodigd voor een Informatie avond in dorpshuis de Kruisweg. Meer dan 100 inwoners waren benieuwd naar de stand van zaken rond de campus. Wethouder Wiersma is trots op stichting campus Damwâld. De stichting is eigenaar van het gebouw en heeft daarom een grote verantwoordelijkheid om van de campus een mooi gebouw te maken waar het dorp straks veel plezier van heeft. De wethouder is ook trots op Bouwgroep Dijkstra Draisma.

De aanbesteding van de campus is op een unieke manier gebeurd en BGDD laat zien dat ze deze nieuwe manier van aanbesteden prima aankunnen. Volgens BGDD wordt de school in augustus opgeleverd. De leerlingen van de Botkeskoalle, De Bron en De Fontein kunnen na de zomervakantie starten in hun nieuwe school. Gemeente Dantumadiel gaf informatie over de herinrichting van de Badhúswei. De weg wordt aangepast naar een 30 km zone zodat leerlingen veilig naar school kunnen fietsen. De stichting liet het ontwerp zien van hun Beleeftuin waar straks alle inwoners van Damwâld elkaar kunnen ontmoeten.

terug naar overzicht
Drukbezochte informatie avond over campus DamwâldDrukbezochte informatie avond over campus DamwâldMeer info & foto's op www.rtvnof.nl
© Foto's: Koos Scher;jon

Overig nieuws

Vandaag op de radio

00:00-18:00 | RTV NOF Nonstop
18:00-19:00 | Goed gestemd
19:00-21:00 | Leafde foar muzyk
21:00-23:00 | De Smachtwacht
23:00-00:00 | RTV NOF Nonstop
Klik hier voor programma- informatie