Drukbezochte vrijwilligersavond streekomroep RTV NOF

Zaterdag 15-10-2016
DE WESTEREEN - Afgelopen vrijdagavond werd er een barbecue in de Old Dutch in De Westereen gehouden voor alle vrijwilligers van streekomroep RTV NOF. Met dit feest werden de meer dan 125 actieve vrijwilligers door het omroep-bestuur bedankt voor de belangrijke bijdrage die zij elke week weer leveren. De omroep maakt dagelijks media-aanbod voor Dongeradeel, Dantumadiel en Kollumerland c.a.

Tijdens de bijeenkomst werd scheidend voorzitter Simon Talsma bedankt voor zijn jarenlange inzet voor RTV NOF. Daarna werden vrijwilligers Jikke de Vries, Lammert Brouwer, Ben de Jager, Marlinde van der Woude en Paul Achterberg middels een prachtig boeket bloemen extra in het zonnetje gezet. De zaal vol omroepvrijwilligers werd geïnformeerd over de plannen van de omroep in 2017 en de stand van zaken rondom streekomroepen. Daarna kon een ieder genieten van de prima catering van de familie Prins en haar personeel.

Kijk voor informatie over arrangementen bij zalencentrum Old Dutch op: www.old-dutch.com

Ook vrijwilliger worden bij RTV NOF? Radio, webredactie, techniek, tv-team, bestuur/coördinator? Mail: vacatures@rtvnof.nl

terug naar overzicht
Trouwe RTV NOF-vrijwilligers in zonnetje gezetSimon Talsma nam afscheid als voorzitter RTV NOF
© Foto's: RTV NOF


Overig nieuws

Vandaag op de radio

00:00-18:00 | RTV NOF Nonstop
18:00-19:00 | Goed gestemd
19:00-21:00 | Leafde foar muzyk
21:00-23:00 | De Smachtwacht
23:00-00:00 | RTV NOF Nonstop
Klik hier voor programma- informatie