DTL sluit af met overwinning op Hellas’63 · Foto('s):

DTL sluit af met overwinning op Hellas’63

zondag 31 mei 2015

Op 30 mei stond de laatste wedstrijd van DTL 1 op het programma. Hiervoor moesten ze naar Nunspeet afreizen naar Hellas’63. DTL stond op 12 punten en Hellas 7 punten, beide ploegen waren al veilig voor degradatie. Beide ploegen wouden graag een mooie laatste wedstrijd spelen zonder druk. Aan het weer zou het dit keer niet liggen. De scheidsrechter gaf het fluitsignaal en de wedstrijd ging los. De Hantumers moesten wel weer even aan het veld wennen aangezien DTL op de nieuwe veldafmetingen speelt een bij Hellas was het veld nog van het oude formaat.

DTL zette de aanvallen geduldig op en opende de wedstrijd met goal, hierna werd er nog 3 keer gescoord door DTL waardoor de stand op 0-4 kwam.
Hellas had veel kleine kansen bij de korf maar misten veel. In de rust was de stand 1-6. In de tweede helft was het zaak om de verdediging goed dicht te houden en de kansen af te maken. Hellas had de moed nog niet opgegeven en zetten de aanvallen beter op. DTL maakte weer de eerste goal in de 2e helft maar Hellas antwoordde al snel met 3 doelpunten.

Hellas ging er weer in geloven en begonnen achter te verdedigen, waardoor het tempo uit de wedstrijd werd gehaald. Bij beide ploegen was er veel balverlies. Hellas kon het niet meer opbrengen om de stand gelijk te trekken. De stand was uiteindelijk 6-9. De score was niet om naar huis toe te schrijven maar de punten waar binnen. Een mooie afsluiter van het seizoen. Het seizoen is nu tot zijn einde gekomen en het is tijd voor vakantie! We zien graag alle supporters in het nieuwe seizoen terug.

• 00:00 - 07:00
  • 07:00 - 09:00
  • 09:00 - 10:00
  • 10:00 - 16:00
  • 16:00 - 17:00
  • 17:00 - 18:00
  • 18:00 - 19:00
  • 19:00 - 21:00