DTL verliest van koploper Sparta · Foto('s): RTV NOF
  RTV NOF

DTL verliest van koploper Sparta

maandag 20 januari 2020

Afgelopen zaterdag reisde het vlaggenschip van DTL af naar Leek om daar te spelen tegen koploper Sparta. DTL staat onderaan in de poule, dus het werd hoog tijd voor punten om mee te blijven spelen in de competitie.

In de eerste helft beginnen we met een keurige voorsprong van 1-4. Maar Sparta weet te scoren en komt tot 5-5. Hierna vallen de doelpunten om en om tot 8-8. Sparta loopt voor de pauze uit tot een 12-9 voorsprong.

In de tweede helft blijft DTL achterlopen en mist herhaaldelijk de aansluiting. De stand bedraagt al gauw 17-11. Dan maakt DTL een inhaalslag. In de laatste paar minuten is de stand 18-17 en blijft het zeer spannend. Helaas klinkt het eindsignaal en blijft DTL met lege handen achter.

Consistent blijven scoren tijdens een wedstrijd blijft een struikelblok, meer kansen creëren en afronden moet de norm worden voor DTL. De inzet van de laatste tien minuten nemen we mee naar de volgende wedstrijd en we kijken met goede moed vooruit. Supporters bedankt en tot volgende week!

• 00:00 - 17:00
  • 17:00 - 18:00