DTL verliest van koploper Sparta · Foto('s): RTV NOF
  RTV NOF

DTL verliest van koploper Sparta

maandag 20 januari 2020

Afgelopen zaterdag reisde het vlaggenschip van DTL af naar Leek om daar te spelen tegen koploper Sparta. DTL staat onderaan in de poule, dus het werd hoog tijd voor punten om mee te blijven spelen in de competitie.

In de eerste helft beginnen we met een keurige voorsprong van 1-4. Maar Sparta weet te scoren en komt tot 5-5. Hierna vallen de doelpunten om en om tot 8-8. Sparta loopt voor de pauze uit tot een 12-9 voorsprong.

In de tweede helft blijft DTL achterlopen en mist herhaaldelijk de aansluiting. De stand bedraagt al gauw 17-11. Dan maakt DTL een inhaalslag. In de laatste paar minuten is de stand 18-17 en blijft het zeer spannend. Helaas klinkt het eindsignaal en blijft DTL met lege handen achter.

Consistent blijven scoren tijdens een wedstrijd blijft een struikelblok, meer kansen creƫren en afronden moet de norm worden voor DTL. De inzet van de laatste tien minuten nemen we mee naar de volgende wedstrijd en we kijken met goede moed vooruit. Supporters bedankt en tot volgende week!

Vandaag op de radio

 • 00:00 - 18:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
 • 18:00 - 19:00
  Lytse klankjes
  Lytse klankjes is een geestelijk programma bij RTV NOF voor de jonge luisteraars.
 • 19:00 - 21:00
  Gospel Time
  Gospelmuziek uit Noordoost-Friesland, maar ook van ver daarbuiten.
 • 21:00 - 22:00
  Geloven & Beleven
  Wekelijks ontvangen we een gast met wie gesproken over het geloof. In het gesprek wordt gesproken over persoonlijke ervaringen en de rol van het geloof in het leven van de gast.
 • 22:00 - 00:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
© 1989 - 2020 RTVNOF · · Regio · Historie · Sport · Ondernemend · Agenda · Uitzending gemist · Contact · Privacy Statement RTV NOF · Disclaimer · Organisatie · Vrijwilliger worden?