DTL verliest van Noordenveld · Foto('s):

DTL verliest van Noordenveld

maandag 11 maart 2019

Afgelopen zaterdag stond de wedstrijd DTL 1 – Noordenveld 1 op het programma. Noordenveld stond op de tweede plaats in de poule en DTL op de zevende plaats. Om nog serieus mee te doen in deze competitie is het belangrijk voor de thuisploeg om punten te gaan pakken.

Het hooggeachte publiek zit vol spanning op de tribune en arbiter L. Veenstra staat klaar om de wedstrijd in goede banen te lijden. Het eerste fluitsignaal klinkt en de wedstrijd is begonnen. In de eerste helft is het geluk aan beide zijden en scoren beide ploegen redelijk gelijk op. Toch heeft Noordenveld de overhand en weet met een tussenstand van 6-10 de rust in te gaan.

De tweede helft weet DTL de achterstand in te halen tot een stand van 9-10. Daarna neemt Noordenveld het heft weer in handen en scoort snel vijf doelpunten. Met een doelpunt van DTL is de stand dan 10-15. In de
laatste vijftien minuten weet dit keer DTL vijf maal te scoren en Noordenveld slechts twee keer. Dit brengt de eindstand op 15-17. Beide ploegen hebben goed gespeeld. DTL trok helaas aan het kortste eind, maar er is met het hele team gestreden. Dit gaan ze volgende week weer doen, dan staat de wedstrijd DTL 1 – De Graneat 1 op het programma.

• 00:00 - 07:00
  • 07:00 - 08:00
  • 08:00 - 10:00
  • 10:00 - 12:00
  • 12:00 - 14:00
  • 14:00 - 18:00
  • 18:00 - 20:00
  • 20:00 - 22:00