DTS 1 – Invicta/Frigro 1 · Foto('s):

DTS 1 – Invicta/Frigro 1

zondag 19 januari 2020

Op 18-01-2020 stond voor de pruttelpotformatie de wedstrijd tegen DTS 1 op het programma. De twee ploegen die tot nu toe beide met evenveel punten bovenaan staat en dus beide gebrand zijn om te winnen. De spelers van het eerste hadden eerst al het tweede de 2 punten mee zien nemen naar Kollum en wouden daar natuurlijk 2 punten bij toe voegen.

Om 15:30 floot de heer G. van der Veen de wedstrijd in. In de beginfase van de eerste helft scoorden beide ploegen gelijk op tot een stand van 4-4. De oranjehemden wisten een gat te slaan van vier goals, maar DTS is een ploeg die niet snel opgeeft en wist zich terug te knokken tot een 7-8 stand met rust.

Tijdens de rust werd er overlegd hoe er meer afstand kon worden genomen van DTS. Dit door een goede rebound neer te zetten en geduld door niet meteen alles te schieten.
Na de rust wisten de Kollumers als snel meerdere keren de korf te vinden terwijl DTS hier inmiddels meer moeite mee hadden. Door middel van meerdere strafworpen en vrije ballen die invicta/frigro mee kreeg stond er een stand van 10-17 op het scorebord.

Door het verschil van zeven goals werd het heel moeilijk om de winst nog uit handen te geven maar er was nog aardig wat tijd op de klok. Het was dus aan de oranjehemden om deze stand niet meer weg te geven, wat met succes werkte. Na 60 minuten gespeeld te hebben floot de scheids de wedstrijd af met een eindstand van 13-21. De twee punten gingen dus mee naar Kollum.

Volgende week zaterdag op 25 januari speelt het vlaggenschip van Invicta/Frigroom 19.00 tegen Regio ’72 1 wat beloofd een mooie pot te worden. Komt allen dus Invicta/Frigro 1 aanmoedigen.

• 00:00 - 17:00
  • 17:00 - 18:00
  • 18:00 - 19:00
  • 19:00 - 20:00
  • 20:00 - 21:00
  • 21:00 - 00:00