Eerste CD Salomon – Het Kollumer Oproer uitgereikt aan Syb van der Ploeg

Woensdag 09-10-2019
KOLLUM - Woensdagavond 9 oktober werd de eerste CD van de voorstelling Salomon – Het Kollumer Oproer door bestuurslid Annet Kazimier uitgereikt aan hoofdrolspeler Syb van der Ploeg.

De dubbel CD is een prachtige geluidsregistratie van de voorstelling, in hoge kwaliteit. Wie de CD luistert zit meteen weer midden in het verhaal. Om verschillende redenen komt er helaas geen DVD met filmregistratie van de voorstelling, maar is er dus gekozen voor een alternatief in de vorm van een CD.

Alle toneelspelers, de crew en de vrijwilligers, in totaal zo’n 300 mensen, waren woensdagavond uitgenodigd in de nieuwe Colle in Campus Kollum om terug te kijken op de voorstelling door het bekijken van filmbeelden. Tijdens deze eenmalige vertoning was beeldmateriaal van verschillende avonden te zien. Voor de toneelspelers, die elke avond speelden en de voorstelling daarom nooit zelf konden zien, was het ontzettend leuk om zichzelf nu eens te kunnen zien spelen!

Na afloop kreeg iedereen een exemplaar van de CD mee naar huis, om ook thuis de voorstelling en alle muziek nog eens terug te kunnen luisteren. De CD’s zijn binnenkort ook te koop voor mensen die een aandenken willen aan deze onvergetelijke voorstelling in Kollum. De CD’s worden verkocht via Tabak-en Lectuurshop Hoekstra en Bruna in Kollum voor €7,50. Hou hiervoor de website en Facebook van Salomon – Het Kollumer Oproer in de gaten!

terug naar overzicht
Eerste CD Salomon – Het Kollumer Oproer uitgereikt aan Syb van der PloegEerste CD Salomon – Het Kollumer Oproer uitgereikt aan Syb van der PloegMeer foto's en verslag op www.rtvnof.nl
© Foto's: Sake Beerstra

Overig nieuws

Vandaag op de radio

00:00-18:00 | RTV NOF Nonstop
18:00-19:00 | Lytse klankjes
19:00-21:00 | Gospel Time
21:00-22:00 | Geloven & Beleven
22:00-00:00 | RTV NOF Nonstop
Klik hier voor programma- informatie