REGISTRATIE: Elske DeWall straalt tijdens The Night of the Praams

Vrijdag 07-09-2018
DOKKUM - Vrijdagavond stond de Admiraliteitsdagen traditiegetrouw in het teken van ‘The Night of the Praams’. Een mix van lokale en landelijke artiesten passeerden de revue. Ook de editie van 2018 onder leiding van Sjoek Nutma werd goed bezocht.

Elske DeWall werd in 2014 benoemd tot vriend van de Admiraliteitsdagen, en in 2015 trad ze op samen met haar zus Femke. Dit jaar stond ze weer te spetteren op het podium. Zij zong onder andere de nummers ‘Crazy In Love’ en ‘Heb Het Leven Lief’. Het optreden swingde de pan uit en DeWall genoot van de energie van het publiek. Daarnaast kon het toegestroomde publiek onder meer uit hun dak gaan tijdens het optreden van Syb van der Ploeg en de musicalster, zanger en acteur Tommie Christiaan, bekend van de ‘Beste Zangers’ van 2017. Ze zongen hits, zoals ‘Raak’ , ‘In Nije Dei’, ‘ en ‘Caruso ‘.

Grote verrassing was het optreden van Lee Towers. Afgelopen week was hij nog in het nieuws vanwege de eerste aflevering van Beste Zangers, die volledig in het teken stond van Towers. Het programma scoorde bijna 1,3 miljoen kijkers. Het ‘You’ll Never Walk Alone’ schalde over het kleindiep en werd luidkeels meegezongen. Daarnaast zong hij ‘America’ en ‘Sweet Caroline’. Op deze manier werd het een gevarieerde show.

Net als voorgaande jaren was ook MS Markol weer aanwezig. Deze speciale boot voor mensen met een beperking maakte het mogelijk dat deze avond voor iedereen toegankelijk was. MS Markol zal ook zaterdagavond en zondagmiddag aanwezig zijn.

De Admiraliteitsdagen zijn dit jaar van 6 t/m 9 september. Streekomroep RTV NOF doet het hele weekend live verslag via radio, televisie, onze website en social media. 

 

 

 

 

terug naar overzicht
Elske DeWall straalt wederom tijdens The Night of the PraamsLee Towers genoot tijdens zijn gastoptreden Gezellig druk tijdens The Night of the Praams
© Foto's: RTV NOF

Overig nieuws

Vandaag op de radio

00:00-18:00 | RTV NOF Nonstop
18:00-19:00 | Hoezo Kleinkunst
19:00-20:00 | Fryslan Fan
20:00-21:00 | Werom yn de tiid
21:00-00:00 | RTV NOF Nonstop
Klik hier voor programma- informatie