‘Engelse asfalteerders’ gesignaleerd · Foto('s): 

‘Engelse asfalteerders’ gesignaleerd

woensdag 17 april 2019

De afgelopen week zijn er op meerdere locaties in onze regio ‘Engelse asfalteerders’ gesignaleerd. Deze personen zijn in het hele land actief. De personen, veelal Engelsen of Schotten rijden in verschillende voertuigen met buitenlandse kentekens en bieden vaak goedkope klussen aan zoals asfalteren, schilderen en dakreparaties.

Wanneer men ingaat op deze aanbieding is de kans groot dat er allerlei gebreken worden geconstateerd, welke daar voor niet aanwezig waren. Tegen bijbetaling wordt dit dan ook verholpen. Echter tegen een veel te hoge prijs. Mocht u het hier dan niet mee eens zijn dan ontstaat er vaak een conflict met deze personen. Het advies van de politie is dan ook om geen zaken met deze personen te doen. Mocht u deze personen treffen neem dan contact met de politie op via 0900-8844.

Vandaag op de radio

 • 00:00 - 18:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
 • 18:00 - 19:00
  Goed gestemd
  Geestelijk kinderprogramma.
 • 19:00 - 21:00
  Leafde foar muzyk
  Klaske neemt je mee in haar liefde voor muziek, met de mooiste muziek door haar uitgekozen.
 • 21:00 - 23:00
  De Smachtwacht
 • 23:00 - 00:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
© 1989 - 2020 RTVNOF · · Regio · Historie · Sport · Ondernemend · Agenda · Uitzending gemist · Contact · Privacy Statement RTV NOF · Reclame · Disclaimer · Organisatie · RTV Kanaal30 Geschiedenis · Donateurs · Vrijwilliger worden?