Enquete bestemming gemeentehuis Kollum voorlopig in de ijskast · Foto('s): 

Enquete bestemming gemeentehuis Kollum voorlopig in de ijskast

woensdag 01 april 2020

Aan alle inwoners van Oud-Kollumerland.

Afgelopen week heeft u in het Nieuwsblad van Noordoost-Friesland kunnen lezen, dat er een potentiële koper zou zijn voor het gemeentehuis in Kollum. Wie de belangstellende koper is, is ons nog niet bekend. Het is ook nog absoluut niet duidelijk of het gemeentehuis ook inderdaad aan de potentiële koper verkocht zal gaan worden.

Het gemeente bestuur van Noardeast-Fryslân is eigenaar van het gebouw en neemt ook uiteindelijk de beslissing aan wie het verkocht zal gaan worden. Wij waren als bestuur van Plaatselijk Belang Kollum gevraagd om mee te denken over de invulling van dit prachtige pand en wij vonden het ontzettend belangrijk om daarin ook de mening van jullie als inwoners van het vroegere Kollumerland te vragen. Wij hebben daartoe een enquete ontwikkeld, die we graag met jullie zouden willen delen.

We kunnen dat nu niet doen, we zullen eerst duidelijkheid nodig hebben of de potentiële koper ook een bod gaat doen. Zodra we meer informatie hebben, laten we dat weten via deze facebook pagina. Daarnaast delen wij dit bericht ook met RTV NOF en Beleefkollum.nl

Met vriendelijke groet, Bestuur Plaatselijk Belang Kollum

VANDAAG OP DE RADIO

107.0 - 107.3 - 105.8 FM
 • 00:00 - 18:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
 • 18:00 - 19:00
  Goed gestemd
  Geestelijk kinderprogramma.
 • 19:00 - 21:00
  Gospel Time
  Gospelmuziek uit Noordoost-Friesland, maar ook van ver daarbuiten.
 • 21:00 - 22:00
  Geloven & Beleven
  Wekelijks ontvangen we een gast met wie gesproken over het geloof. In het gesprek wordt gesproken over persoonlijke ervaringen en de rol van het geloof in het leven van de gast.
 • 22:00 - 00:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!

VANDAAG OP DE RADIO

105.0 - 107.8 FM
© 1989 - 2021 RTVNOF · Contact · Tip de redactie · Disclaimer · Privacy Statement RTV NOF · Donateurs · Vrijwilliger worden?