Ex-inbreker geeft voorlichting · Foto('s): 

Ex-inbreker geeft voorlichting

dinsdag 03 maart 2015

Ex-inbreker Evert Jansen, bekend van de AVRO tv-serie ‘De inbreker’, vertelt op woensdag 4 maart 2015 zijn ervaringen. Hij confronteert het publiek tijdens de informatieavond met situaties uit de omgeving. U bent van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn bij de informatieavond over inbraakpreventie. Deze wordt gehouden van 19:30 uur tot 22:00 uur in Nijenstein, Voorstraat 30 in Buitenpost.

Voorbeelden uit de gemeente
Met deze informatieavond wil de gemeente Achtkarspelen er voor zorgen dat inwoners in gaan zien hoe gemakkelijk iemand binnen kan komen en hoe men dat zelf kan voorkomen. Ter voorbereiding op de informatieavond is Evert Jansen Buitenpost in gegaan om situaties vast te leggen die het een inbreker wel erg makkelijk maken. Deze beelden komen tijdens de informatieavond aan bod. Er wordt aan de hand van deze beelden op een indrukwekkende wijze vertelt wat zo’n situatie met zich mee kan brengen. Het zou zomaar kunnen dat iemand uit het publiek zijn of haar eigen woning terug ziet komen.

Programma
Na de inleiding van burgemeester Gerbrandy is Evert Jansen aan het woord. Daarna is het mogelijk om vragen te stellen aan Evert Jansen en wijkagenten uit de gemeente. Ook is gespecialiseerd bouwkundig beveiligingsbedrijf Eisma Preventie uit Damwoude aanwezig. De informatieavond in Buitenpost is gratis toegankelijk. Bovendien krijgt iedereen die aanwezig is een tijdschakelaar mee naar huis.

Auteur: Redactie RTVNOF
Heb jij nieuws of een opmerking? Stuur de redactie een WhatsApp.
Stuur je tip, video of foto's naar:
  0511-441202 of   tip@rtvnof.nl.

VANDAAG OP DE RADIO

107.0 - 107.3 - 105.8 FM
 • 00:00 - 16:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
 • 16:00 - 18:00
  Op naar het weekend!
  Peter Visser neemt je mee het weekend in met gezellige muziek.
 • 18:00 - 20:00
  Hits op Freed
  Het interactieve Nederlandstalige verzoekprogramma van Sjoerd Gjalt de Vries. Beleef het elke vrijdagavond mee. Bij Hits op Freed worden er naast liedjes ook leuke interviews uitgezonden en kun je naar de studio bellen om een plaatje aan te vragen. Voor ieder wat wils: Hits op Freed, elke vrijdag van 18.00 tot 20.00 uur.
 • 20:00 - 00:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!

VANDAAG OP DE RADIO

105.0 - 107.8 FM
© 1989 - 2023 RTVNOF · Contact · Tip de redactie · Ingezonden brieven · Disclaimer · Privacy Statement RTV NOF · Vrijwilliger worden? · Externe Radio