Extra impuls Badmintonvereniging Kollumerzwaag

Vrijdag 06-11-2015
KOLLUMERZWAAG - Na een aantal jaren van terugloop in ledental zit Badmintonvereniging Kollumerzwaag (onderdeel SVK) op dit moment weer in een stijgende lijn. Oproepen in regionale kranten, gratis proeflessen etc. hebben er voor gezorgd dat er momenteel weer een 15 tal sporters elke woensdagavond intensief bezig zijn in sportzaal De Saedkampe.

Ook uit omringende dorpen komen sporters naar Kollumerzwaag. Om nog een extra impuls te geven heeft het bestuur van SVK besloten een ervaren trainer aan te stellen. Sinds september komt Eric Annema (Drachten) 1x per maand om de sporters de juiste techniek en tactiek bij te brengen en zo het spelplezier te

Eric Annema is een aantal jaren hoofdtrainer van Badmintonclub Drachten geweest. Hij is in het bezit van trainerslicentie SL4 en is op dit moment technisch adviseur Badminton Nederland Regio Noord. Verder is hij docent Badminton Nederland Trainersopleiding. Ook is hij druk bezig met het geven van clinics, coaching en training van talentvolle jeugd. Kortom een ervaren trainer die voor een extra impuls kan zorgen.

De sporters ervaren zijn enthousiaste aanpak dan ook als zeer positief. Badmintonvereniging SVK speelt op woensdagavond van 20.00 uur tot 22.00 uur. Wil je een keer beleven hoe het is om in clubverband badminton te spelen, dan ben je van harte welkom. De eerste twee keer kun je gratis meedoen.

terug naar overzicht
Extra impuls Badmintonvereniging KollumerzwaagExtra impuls Badmintonvereniging KollumerzwaagFoto's & info op www.rtvnof.nl
© Foto's: Sake Beerstra


Vandaag op de radio

00:00-19:00 | RTV NOF Nonstop
19:00-21:00 | Country Trail
21:00-22:00 | Brasstime
22:00-00:00 | RTV NOF Nonstop
Klik hier voor programma- informatie