Feest met Coolkidsparty op Pr.Bernhardschool Kollum

Woensdag 09-10-2019
KOLLUM - Het thema van de kinderboekenweek is Reis mee. De kinderen van de Prins Bernhardschool hebben de afgelopen dagen al veel gelezen en gewerkt over Reis mee.

Maandag 7 oktober kwam de Coolkidsparty bij ons op school. Ook zij hebben een programma gemaakt wat bij dit thema past. Hans en Pieter namen ons mee op reis met liedjes zoals Ik neem je mee en van Afrika tot in Amerika. Zitten blijven kon natuurlijk niet dus dat was dansen en springen.

De vraag bleef natuurlijk Waar zou je nu graag naar toe willen? De kinderen noemden landen op en we hoorden muziek uit verschillende landen. Ook hoefde de taal niet een barrière te zijn in een ander land. Hans en Pieter stelden een vraag aan een ipad en deze vertaalde in het Pools wat zij moesten zeggen.

De vraag bleef uiteindelijk staan waar moest nu de reis naar toe? Zie foto ’s voor het antwoord. Al met al een passende voorstelling bij het thema Reis mee.

terug naar overzicht
Feest met Coolkidsparty op Pr.Bernhardschool KollumFeest met Coolkidsparty op Pr.Bernhardschool KollumMeer foto's op www.rtvnof.nl
© Foto's: Sake Beerstra


Overig nieuws

Vandaag op de radio

00:00-19:00 | RTV NOF Nonstop
19:00-21:00 | Country Trail
21:00-22:00 | Brasstime
22:00-00:00 | RTV NOF Nonstop
Klik hier voor programma- informatie