Feestelijke opening Pakjesbootdagen Dokkum · Foto('s): Archief RTV NOF
  Archief RTV NOF

Feestelijke opening Pakjesbootdagen Dokkum

dinsdag 13 november 2018

Vanaf 26 november aanstaande vindt in Dokkum de Pakjesbootdagen plaats. Organisator Dennis Amerongen van SINT INC., hoofdsponsors HEMA, Albert Heijn en Beleef Lauwersoog slaan de handen ineen voor dit initiatief. De boot welke opengesteld is voor publiek geeft een kijkje in de voorbereidingen op Pakjesavond!

Op 17 november meert de boot van Sinterklaas aan in Dokkum aan de Dijk ter hoogte van de Rabobank, waar de boot tot 5 december blijft liggen. Op maandag 26 november zal in Bar Zelle onder toeziend oog van Sinterklaas door de kinderburgemeester en de burgemeester op feestelijke wijze het startsein worden gegeven van de Pakjesbootdagen. Basisscholen kunnen de gehele week een bezoek brengen aan de boot.

Tevens is het winkelend publiek in het weekend van zaterdag 1 en zondag 2 december van harte welkom om de pakjesboot te bewonderen. Dennis Amerongen heeft er in elk geval veel zin in. “In navolging van de intocht van afgelopen jaar, heeft Sinterklaas verzocht Pakjesboot 10 open te stellen voor alle kinderen. Zij kunnen een kijkje nemen op de boot om te zien en ervaren hoe alle pieten druk bezig zijn om alles in gereedheid te brengen voor pakjesavond”. “Wie weet wat er te ontdekken valt, en is er misschien de mogelijkheid een glimp op te vangen van Sinterklaas zelf?!” Vanaf het moment dat Sinterklaas in het land is, zijn er kleurplaten voor een tekeningenactie af te halen bij de HEMA & Albert Heijn in Dokkum. Bij inlevering zal er worden gezorgd dat deze een mooie plek krijgen op de boot.

Auteur: Redactie RTVNOF
Heb jij nieuws of een opmerking? Stuur de redactie een WhatsApp.
Stuur je tip, video of foto's naar:
  0511-441202 of   tip@rtvnof.nl.

VANDAAG OP DE RADIO

107.0 - 107.3 - 105.8 FM
 • 00:00 - 18:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
 • 18:00 - 19:00
  Lytse klankjes
  Lytse klankjes is een geestelijk programma bij RTV NOF voor de jonge luisteraars.
 • 19:00 - 21:00
  Leafde foar muzyk
  Klaske neemt je mee in haar liefde voor muziek, met de mooiste muziek door haar uitgekozen.
 • 21:00 - 23:00
  De Smachtwacht
 • 23:00 - 00:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!

VANDAAG OP DE RADIO

105.0 - 107.8 FM
© 1989 - 2023 RTVNOF · Contact · Tip de redactie · Ingezonden brieven · Disclaimer · Privacy Statement RTV NOF · Vrijwilliger worden? · Externe Radio