Feestelijke opening Pakjesbootdagen Dokkum · Foto('s): Archief RTV NOF
  Archief RTV NOF

Feestelijke opening Pakjesbootdagen Dokkum

dinsdag 13 november 2018

Vanaf 26 november aanstaande vindt in Dokkum de Pakjesbootdagen plaats. Organisator Dennis Amerongen van SINT INC., hoofdsponsors HEMA, Albert Heijn en Beleef Lauwersoog slaan de handen ineen voor dit initiatief. De boot welke opengesteld is voor publiek geeft een kijkje in de voorbereidingen op Pakjesavond!

Op 17 november meert de boot van Sinterklaas aan in Dokkum aan de Dijk ter hoogte van de Rabobank, waar de boot tot 5 december blijft liggen. Op maandag 26 november zal in Bar Zelle onder toeziend oog van Sinterklaas door de kinderburgemeester en de burgemeester op feestelijke wijze het startsein worden gegeven van de Pakjesbootdagen. Basisscholen kunnen de gehele week een bezoek brengen aan de boot.

Tevens is het winkelend publiek in het weekend van zaterdag 1 en zondag 2 december van harte welkom om de pakjesboot te bewonderen. Dennis Amerongen heeft er in elk geval veel zin in. “In navolging van de intocht van afgelopen jaar, heeft Sinterklaas verzocht Pakjesboot 10 open te stellen voor alle kinderen. Zij kunnen een kijkje nemen op de boot om te zien en ervaren hoe alle pieten druk bezig zijn om alles in gereedheid te brengen voor pakjesavond”. “Wie weet wat er te ontdekken valt, en is er misschien de mogelijkheid een glimp op te vangen van Sinterklaas zelf?!” Vanaf het moment dat Sinterklaas in het land is, zijn er kleurplaten voor een tekeningenactie af te halen bij de HEMA & Albert Heijn in Dokkum. Bij inlevering zal er worden gezorgd dat deze een mooie plek krijgen op de boot.

Auteur: Redactie RTVNOF

VANDAAG OP DE RADIO

107.0 - 107.3 - 105.8 FM
 • 00:00 - 18:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
 • 18:00 - 19:00
  Goed gestemd
  Geestelijk kinderprogramma.
 • 19:00 - 21:00
  Gospel Time
  Gospelmuziek uit Noordoost-Friesland, maar ook van ver daarbuiten.
 • 21:00 - 22:00
  Geloven & Beleven
  Wekelijks ontvangen we een gast met wie gesproken over het geloof. In het gesprek wordt gesproken over persoonlijke ervaringen en de rol van het geloof in het leven van de gast.
 • 22:00 - 00:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!

VANDAAG OP DE RADIO

105.0 - 107.8 FM
© 1989 - 2023 RTVNOF · Contact · Tip de redactie · Disclaimer · Privacy Statement RTV NOF · Vrijwilliger worden? · Externe Radio