Feestelijke ouderavond op OBS De Mienskip · Foto('s): 

Feestelijke ouderavond op OBS De Mienskip

zondag 01 juli 2012

Vrijdagavond werd in De Point in Buitenpost de feestelijke ouderavond gehouden van de openbare basisschool De Mienskip. De zaal stroomde rond 19.00 uur vol met ouders, pake’s en beppe’s en andere belangstellenden, waarna de groepen 5 t/m 7 met het programma starten. Na de pauze begon een schitterende schoolmusical opgevoerd door alle leerlingen van groep acht. Deze komische musical speelde zich af in “Hospitaal Abnormaal” en gaat over de patiënten en het personeel van een knotsgek ziekenhuis.

Zo heeft professor Proefjes een nieuwe prik uitgevonden. Iedereen die deze prik krijgt hoeft nooit meer te slapen. Hospitaal Abnormaal is wereldnieuws! Beroemde artiesten, autocoureurs en zelfs de president van de Verenigde Staten vereren het hospitaal met een bezoek. Allemaal willen ze de prik uitproberen. Maar of de prik wel helemaal veilig is… Steeds meer personen in het hospitaal beginnen zich gek, idioot of maf te gedragen.

Om dit aan de kaak te stellen organiseren rappers Dagmar en Tess een betoging. Dan loopt alles compleet uit de hand. Voor- en tegenstanders van de prik krijgen het met elkaar aan de stok, professor Proefjes ontvoert in het geheim de president en broeder Leo maakt de chaos compleet door te proberen iedereen met zijn narcose-knuppel te kalmeren. Gelukking komt alles toch nog goed en wordt uiteindelijk professor Proefjes ontmaskerd.

Dankzij de inzet van de leerlingen is het een zeer geslaagde musicalavond geworden, gezien ook het geweldige applaus die ze na afloop konden ontvangen. Ook het decor was tot in de puntjes verzorgd, waar door het geheel zeer mooi was aangekleed. Na afloop verzorgde Jan Beets met de Drive-in Show van RTV Noordoost-Friesland de muziek. Het werd een groot feest voor zowel de jeugd, als de ouderen. Rond 24.00 uur kwam een einde aan deze geslaagde avond.

© Foto’s: Jan Beets

Feestelijke ouderavond op OBS De Mienskip · Foto('s): 
Feestelijke ouderavond op OBS De Mienskip · Foto('s): 
  

VANDAAG OP DE RADIO

107.0 - 107.3 - 105.8 FM
 • 00:00 - 07:00
  Hollandse Nacht
  Nonstop de beste Nederlandstalige muziek.
 • 07:00 - 08:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
 • 08:00 - 09:00
  Goed gestemd
  Geestelijk kinderprogramma.
 • 09:00 - 11:00
  Kerkdienst
  Iedere zondagochtend kunt u luisteren naar een kerkdienst uit onze regio.
 • 11:00 - 14:00
  Weekend Nieuwsshow (Herh.)
  Luchtig lunchprogramma, waarin nieuws en actualiteiten op een toegankelijke manier worden besproken.
 • 14:00 - 18:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
 • 18:00 - 20:00
  Tobias Post
  Tobias Post vult de zondagavond tussen 18:00 en 20:00 op RTV NOF. In het radioprogramma zal hij het weekend goed afsluiten met de nieuwste muziek, muziek uit de regio en nieuw, onbekend talent!
 • 20:00 - 22:00
  RTV Metalcafé
  RTV Metalcaf elke zondagavond 20-22 uur op je radio!
 • 22:00 - 00:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!

VANDAAG OP DE RADIO

105.0 - 107.8 FM
© 1989 - 2021 RTVNOF · Contact · Tip de redactie · Disclaimer · Privacy Statement RTV NOF · Donateurs · Vrijwilliger worden?