Feestelijke ouderavond Prins Bernhardschool · Foto('s): 

Feestelijke ouderavond Prins Bernhardschool

donderdag 28 mei 2009

“De kinderen van de Prins Bernhardschool hebben talent”, is het thema van de feestelijke ouderavond, gehouden op donderdag 28 mei om 19.00 uur in De Colle te Kollum De voorzitter van de schooladviescommissie Folkert Solle opende de avond en was zeer verheugd dat er zo veel ouders en familie met de kinderen mee waren gekomen.De Colle was tot de laatste plaats toe bezet.
Na het verslag van de vorige vergadering en het jaarverslag ging de voorzitter verder samen met de directeur van de school, Geert Dijkstra.


Samen namen ze afscheid van Gjolt van der Veen die als klussenman, “de man met de gouden handen”, heel veel werk voor de school heeft verzet.
De “gouden handdruk” bestond uit een dinerbon voor twee personen.
Hierna ging de directeur van de school,Geert Dijkstra, in op het wel en wee van het afgelopen jaar. De formatie voor 2009-2010 is bekend en er werd ook afscheid genomen van een aantal collega’s. Het talent was ook bij deze collega’s meer dan aanwezig.


Voor de pauze kregen de kinderen van de onderbouw de mogelijkheid hun talenten te laten zien. Het pot en pan orkest van groep 1a was zeer muzikaal en groep 1b liet de tijd van kabouter Plop weer helemaal herleven.
Groep 2 pakte uit met een indianendans en je waande je in het wilde westen.
Groep 3 has got talent werd meer dan waargemaakt. Van sterkste man tot chear leaders. Van “Ik ga buiten spelen” tot “lief klein konijntje” en een zeer kundige jury. Groep 4 sloot voor de pauze af met de mini musical “Zeg’s ………….aaaaahh” Juf is ziek en de kinderen, als doktoren en verpleegkundigen, hebben allerlei oplossingen. Er is echter maar één goede oplossing. IJs eten!


Na de pauze was het groep 5 die de show stal met een geweldige modeshow op muziek. De kinderen liepen over de catwalk als natuurtalenten met als slotstuk natuurlijk het bruidspaar. De kinderen van groep 6 haalden ook alles uit de kast als de “zee-zesjes” Als chanty koor brachten zij de hele zaal in vervoering.Groep 7 had een speciaal lied gecomponeerd en een eigen tekst gemaakt. De uitvoering was super.


Groep 8 sloot de avond met een uitvoering van “Step into the light” van Red gezongen en gedanst door alle meisjes. Uit de oude doos haalden de jongens van groep 8 het lied Bim-Bam van Andre van Duin.Nog was de koek niet op want er was ook nog een acro optreden en de Dik voor Mekaar show.Als slotstuk traden de Toppers op en kon iedereen terugzien op een zeer getalenteerde avond.


© Foto’s: Sake Beerstra

Auteur: Redactie RTVNOF
Heb jij nieuws of een opmerking? Stuur de redactie een WhatsApp.
Stuur je tip, video of foto's naar:
  0511-441202 of   tip@rtvnof.nl.
Feestelijke ouderavond Prins Bernhardschool · Foto('s): 
Feestelijke ouderavond Prins Bernhardschool · Foto('s): 
Feestelijke ouderavond Prins Bernhardschool · Foto('s): 
Feestelijke ouderavond Prins Bernhardschool · Foto('s): 
  

VANDAAG OP DE RADIO

105.0 - 105.8 - 107.0 - 107.3 - 107.8 FM
 • 00:00 - 17:00
  It lûd fan Stêd, Waad en Wâlden
  Non-stop muziek met (regio)nieuws en weer.
 • 17:00 - 19:00
  Hitz op Tongersdei
  Sjoerd Gjalt de Vries
 • 19:00 - 20:00
  Jazz Go Blue
  Gert Nitters
 • 20:00 - 21:00
  Country Trail
  Albert de Vries
 • 21:00 - 00:00
  It lûd fan Stêd, Waad en Wâlden
  Non-stop muziek met (regio)nieuws en weer.
© 1989 - 2024 RTVNOF · Contact · Tip de redactie · Ingezonden brieven · Disclaimer · Privacy Statement RTV NOF · Vrijwilliger worden? · Externe Radio